Mam "maly" problem palomino 1800+ a dost nestabilne...Vcore sa pohybuje viz. 1,7 po 1,8x..ôpri nastaveni 1,75 v biose. Zdrojom to nieje par som ich odskusal co to este moze sposobovat? Zeby diska? Diky
Printable View
Mam "maly" problem palomino 1800+ a dost nestabilne...Vcore sa pohybuje viz. 1,7 po 1,8x..ôpri nastaveni 1,75 v biose. Zdrojom to nieje par som ich odskusal co to este moze sposobovat? Zeby diska? Diky
Pozeras to kolisanie v BIOSE, alebo cez nejaky program?
Mne to tiez kolise. Ked pozeram cez MBM, tak od 1.49 do 1.54V a v biose je to trochu menej, ale tam to zas neviem skontrolovat pri zatazeni.
2Gabo: Akeho mas fortrona-typ. Ake typy existuju??? Economy a low noise??
Ja mam 300W LOW Noise. Ked budes vyberat v IMPERKU...maju tam rozne druhy tak si vyber.
JJ uz dostali aj Fortrony tak si radsej priplat a zober kvalitu !!Citace:
Původně odeslal GABO
Uz ich tam maju dost davno. Ide o to, ze sa neviem rozhodnut nedzi enermax a fortron a to nehovorim o jednotlivych typoch.Citace:
Původně odeslal cox
No ja mam zdrojek Cheaftec a je to OK 340W staci bohate
Ten ENERMAX bude asi predsa len trosku lepsi ako Fortron..ale ako hovoris Toxic...zalezi od modelu.
Cez Alert 5 od MSI, ale nie na tej doske dole je to MSI KT4V....
Me to taky kolisa +- 0,04V mereno v PC Alertu III... Vidim to bud na zdroj ale spis na desku... Nicmene mi to nejak netrapi,protoze jedu na default voltazi,takze nakejch +-0,04 V mi mymu mylaskovi neublizi! :wink:Citace:
Původně odeslal greap