plz jaky antivir je nej. do XP AVG 6,0 mi nejak nefunguje :?
Printable View
plz jaky antivir je nej. do XP AVG 6,0 mi nejak nefunguje :?
Nespíš ho nemáš asi legální..... Protože jinak funguje. Asi před 2-3 týdny byl velký update, který znemožnil některá vygenerovaná sériová čísla používat.Citace:
Původně odeslal Dennis
to teda nemam mam ho legalne uz asi 3 roky, a vcera jsem indtaloval XP legalni a nejak se mi to neschodne :evil:
AVG v XP bez problémů funguje, ale až novější build. Jinak zkoušel jsem NAV 2003 - moc mě nenadchnul, Kasperskyho Platinum - ten neni špatnej, protože umí skenovat příchozí i odchozí poštu i v něčem jinym než mailerech od MS ( u mě konkrétně např. v The Bat!), no a teďka se mi zalíbil Avast4, pěkně vypadá, sežere cca 35 MB v paměti. No a hlavně pro domácí použití je údajně free.
uz jsem to odhalil na strankacg grisoftu :-) mam jeste tu starsi verzi ktera to nepodporuje :-o ale uz jsem ho naistaloval , pisi tam jak na to :D
NOD32 rulezzz... 8-)
jj mas pravdu me take AVG pod XP zlobiloCitace:
Dennis: plz jaky antivir je nej. do XP AVG 6,0 mi nejak nefunguje
dal jsem novy AVAST4 http://www.asw.cz a super / zasedl i grafikou /
:idea: ma i male objemy dat pri upgrade
Ja mam nejradsi AVG 6...
jj AVG RULEZZZZ ;D
AVG ma tu nevyhodu ze upgrady ma hrozne objemne proti tomu ho AVAST strka do kapsy a kdo je na modemu je AVAST vyhodnejsi
celebris : Prosimtě, zkoušel jsi aktualizovat Avast4 z externího souboru *.vps, ne přes net ? Já totiž vůbec nemůžu přijít na to, jak ho donutit, aby načetl pro aktualizaci soubor z lokálního disku.
Tenkrát jsem to dělal u Avast 32 ale uz si to fakt nepamatuji, Avast4 aktualizuji pres internet, mrkni na jejich web tam to bude ...
Mno skalním příznivcům AVG a AVASTu doporučuju shlédnout tohle:
http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?/
a klikněte si na přislušnou firmu (Grisoft pro AVG, Alwill pro AVAST). Jak vidno, AVG prošlo snad jen 1x a pouze pro DOS ;D
Jedná se o certifikaci VB100% a je to o tom, zda dokáže antivir zachytit všechny viry známé do data testování. Osobně nejlepší zkušenosti mám se Symantecem. AVG je opravdu jen brzda systému ...
Jo, zkoušel jsem NAV2003, ale IMHO se docela plazil, a když kontroloval příchozí poštu tak to lezlo tak, že jsem ho zase odinstaloval.
No ja zkousel taky AVG 6.0 a po nainstalovani se mi zacal restartit comp po nabehnuti Woken a nedal mi ani sanci zasahnout, takze sem antivirak vzdal.
Nemas sancu!! ;D Oni to nepoznaju! Su predsa na druhej strane plota ! :wink: (nic v zlom, cesi)Citace:
Původně odeslal e1
Mno to me opravdu prekvapilo :eek: aspon ze AVAST pod XP prosel, jsem zvedav jak si povede nova verze AVAST4 ta ma byt daleko lepsiCitace:
VOiD: Mno skalním příznivcům AVG a AVASTu doporučuju shlédnout tohle: http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?/
a klikněte si na přislušnou firmu (Grisoft pro AVG, Alwill pro AVAST). Jak vidno, AVG prošlo snad jen 1x a pouze pro DOS
Jedná se o certifikaci VB100% a je to o tom, zda dokáže antivir zachytit všechny viry známé do data testování. Osobně nejlepší zkušenosti mám se Symantecem. AVG je opravdu jen brzda systému ...
neblazni a antivir si dej :!: - v dnesni dobe :? AVAST i jiny antivir Ti poslape OK / navic AVAST je zdarma /Citace:
patka: No ja zkousel taky AVG 6.0 a po nainstalovani se mi zacal restartit comp po nabehnuti Woken a nedal mi ani sanci zasahnout, takze sem antivirak vzdal.
Avast 4 Home Edition :arrow: http://www.asw.cz/czech/avast4/home_ed.html
ja mam AVG 6.0(v 6.0.463) tez s XP. Ze zacatku mi to zlobilo a tak jsem ho odinstaloval a znova nainstaloval a nevim cim by to mohlo byt ale je to ok
AVG6 pri instalaci na XPcka nekdy dela problemy. Jde o to, jaky volby ochrany zaskrtnete pri instalaci (jak to nabizi to: kontrolovat email, control center, rezidentni stit a jeste jednu vec)... pokud totiz nechate vsechny volby ANO, tak se pri pristim restartu uz nemusite dostat do winu, ale jen do nouzovyho rezimu.
Uz presne nevim co nema byt zaskrtle, tak to delam tak ze nezaskrtnu pri instalaci nic (tj. vsechno NE) a po restartu spustim AVG a v polozce "stav systemu" zase vsechno povolim.
AVGcko mi funguje pod winXP absolutne bez problemu
Tak ja jsem zkoušel AVAST 4 Home a je fak dobrej a jednoduchej 8-) , ale teď použivám radši NAV 2002 je to kvalita ;D , ale ta cena :evil: :evil: