vymena disku v notebooku - zaruka ?
porusim zaruku u notebooku kdyz si vymenim disk? je to asus, mate nekdo zkusenosti jak se pak tvari na reklamacich?
Re: vymena disku v notebooku - zaruka ?
IMHO když NTB nepoškodíš a při reklamaci tam vrátíš ten původní, nemůže se nic stát, nebo se pletu?
Citace:
Původně odeslal
Kaltas
IMHO když NTB nepoškodíš a při reklamaci tam vrátíš ten původní, nemůže se nic stát, nebo se pletu?
problem je, ze ten disk je KO, stejne tak podsviceni displeje (to bych rad reklamoval)
tka nevim zda by nebylo lepsi pred reklamaci tam dat jinej disk, resp. novej
- notes mi spadnul v tasce na zem (ani to nebyla zadna velka vejska...)
Citace:
Původně odeslal
pajkus
problem je, ze ten disk je KO, stejne tak podsviceni displeje (to bych rad reklamoval)
tka nevim zda by nebylo lepsi pred reklamaci tam dat jinej disk, resp. novej
- notes mi spadnul v tasce na zem (ani to nebyla zadna velka vejska...)
Problem je spis v tom, ze se za svoji blbost snazis voskubat nekoho jinyho. Vykasli se reklamaci, zamysli se nad sebou a pak si to dej nekam do autorizovaneho servisu a hezky zacvakej. Treba z toho nakonec budes mit i lepsi pocit.
Citace:
Původně odeslal
zed
Problem je spis v tom, ze se za svoji blbost snazis voskubat nekoho jinyho. Vykasli se reklamaci, zamysli se nad sebou a pak si to dej nekam do autorizovaneho servisu a hezky zacvakej. Treba z toho nakonec budes mit i lepsi pocit.
moje slova, ale budiž mu přičteno k dobru že se alespoň tady přiznal. HDD by dle mě neměl mít žádný význam, reklamuješ displej, ne HDD. popř tam vrať disk a reklamuj zaráz ne?