MSI K8T NEO-V restarty a modre obrazovky
Nazdar mam dosku MSI K8T NEO-V v nej 2x256mb 333mhz 2.5 pamete ,grafika gforce5700 ultra,tv cartu aver tv 103,audigy 1,sata wd 80 gb,7200otc,8 mb cache,a procak sempron 2800+64 bit,a neustale mi pada pc,obcas modra obrazovka,ked rano zapnem pc tak mi zdy pri boote ostane stat win,az na druhy restart nabehne,pri spustani aplikacii byva vecinou restart pc,zdroj mam thermaltake 390wat,dal som aj novy bios zo stranky vyrobcu,v biose nastavoval mozne nemozne,testoval som disk ten ok,pamete este nie,niekedy pri praci s pc mam pocit ako keby pc pracovalo nasilu ako kebvy sa namahalo z niecom a potom restart.Dakujem za pomoc,a este som zabudol ze win xp so sp2 som nainstaloval asi na 15 pokusoch po neustalych modrych obrazovkach,a procak chladim articcooling pri 100 percent zatazeni a dlhodobom ma max 50 stupnou ,a doska ma pri zatazeni tak 45,46.a ked hram hry pc ide v pohode ziadne restarty
Re: MSI K8T NEO-V restarty a modre obrazovky
tak otestuj ty pameti..mohlo by to byt tim..
Citace:
Původně odeslal
Anduril
tak otestuj ty pameti..mohlo by to byt tim..
ok skusim to a vies mi poradit niaky program s ktorym mozem testovat priamo pod win?dik
Citace:
Původně odeslal
vaskez
ok skusim to a vies mi poradit niaky program s ktorym mozem testovat priamo pod win?dik
Pod win ti nic spolehlive pamet neotestuje. Muzes pouzit treba prime95, ale lepsi je pouzit memtest86+, goldmemory a nebo neco podobneho.
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
Pod win ti nic spolehlive pamet neotestuje. Muzes pouzit treba prime95, ale lepsi je pouzit memtest86+, goldmemory a nebo neco podobneho.
inak som cital ze tato doska ma niake haluze so sata diskami vraj to riesi niaky jumper ktory meni sata2 na sata 1 ale na doske som take nic nenasiel ani na strankach vyrobcu disku nebolo v manualoch nic o meneni sata2 na sata1
Citace:
Původně odeslal
vaskez
Pod win urcite nee... stahni se memtest86+ iso image, vypal na cd(rw) a nabootuj z neho komp..spusti se test a nech ho par hodin bezet.
ad SATA.. Deska nema SATAII, takze spise se jedna o nutnost prepnout na starsi sata specifikaci disk, nez desku..disky takovy jumper maji.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Pod win urcite nee... stahni se memtest86+ iso image, vypal na cd(rw) a nabootuj z neho komp..spusti se test a nech ho par hodin bezet.
ad SATA.. Deska nema SATAII, takze spise se jedna o nutnost prepnout na starsi sata specifikaci disk, nez desku..disky takovy jumper maji.
no to je fajn ale cim to tam prepnut,manual k doske je naprd o biose skoro uplne nic anglicky viem ale fakt o tom nic tam ani slovo,inak bol si fakt vdacni keby si hodil niaky dobry link na ten soft google mi nasiel same haluze diky mooc
Citace:
Původně odeslal
Anduril
dakujem ti zaten odkaz,fakt som pozeral na stranke ako sa to prepina je to tento
Western Digital 80GB 7200rpm 8MB SATA WD800JD
Ten nemusi byt treba prepinat, protoze muze jit o prvni generaci SATA...
V opacnem pripade je na disku jumper..pokud tam neni, tak neni co resit.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Ten nemusi byt treba prepinat, protoze muze jit o prvni generaci SATA...
V opacnem pripade je na disku jumper..pokud tam neni, tak neni co resit.
no jumper tam je jeden,ale kam snim