Chyba při kopírování instalačních souborů Win XP SP2 a následně dalšího software
Zdravim.
Mám problémy s instalací widlí. vždy, když se při instalaci kopírují instalační soubory na disk, vyhodí mi to hlášku, že nemohl být zkopírován soubor na HDD. Vždy se jedná o jiný soubor (většinou knihovny) a většinou mi to nezkopíruje dva až tři. Když nechám widle doinstalovat i bez těchto knihoven, systém běží, ale nejde nejde nainstalovat žádnej software. Pokaždé to zahlásí, že je buďto špatný zdrojový soubor, nebo CRC failed při kopírování...nevíte někdo čim to je? Neni to nějakej virus, nebo tak něco? Za každou radu předem děkuju, už nevim co s tim mám dělat.
Re: Chyba při kopírování instalačních souborů Win XP SP2 a následně dalšího software
Chtelo by to zkontrolovat pameti memtestem.
www.memtest86.com
Re: Chyba při kopírování instalačních souborů Win XP SP2 a následně dalšího software
Citace:
Původně odeslal
briketa
Presne tak, nejcasteji chyby okolo 17-25% instalace, vlastni zkusenost, taky jsem se dost zapotil :)
A nasledne si projed samozrejme disk utilitou od vyrobce. Jeden nikda nevi.
taky to muze byt vadny radic na desce, nebo spatny datovy kabel.
A nemáš náhodou jenom poškrábané instalační CD s Windows?Zkus udělat kopii v nějaké kvalitní mechanice a nainstalovat to z ní,nebo lépe,půjč si od někoho médium a nainstaluj se svým číslem,pokud máš tu možnost
Citace:
Původně odeslal
wizard
A nemáš náhodou jenom poškrábané instalační CD s Windows?Zkus udělat kopii v nějaké kvalitní mechanice a nainstalovat to z ní,nebo lépe,půjč si od někoho médium a nainstaluj se svým číslem,pokud máš tu možnost
nene tohle je pamet. Sveho casu jsem mel stejny problem.
Citace:
Původně odeslal
briketa
Sorry za OT, ale tomu memtestu je jedno, ake ramky testuje - zvlada aj najnovsie? Lebo co som pozeral ten odkaz, tak posledne release je z 2004.
Ano, je mu jedno, jake pameti testuje. SDR, DDR DDR2, otestuje vse. Jinak je mozne zkusit i jine programy.
http://www.memtest.org
http://www.goldmemory.cz