Jaký tichý napájecí zdroj?
Ahoj, poradi mi nekdo nejaky typ opravdu ticheho ne moc draheho zdroje? Mam CPU a GPU chlazene vodou a prijde mi, ze uplne zbytecne :) kdyz ten vetracek u zdroje tak rve. Ma jen 80mm. U stareho PC byl zdroj s vetrackem neslysitelnej a jedine co bylo hlucne, byly disky. Rad bych to mel takto i u nove sestavy (viz jeji popis nize). Diky za radu...
Re: Jaký tichý napájecí zdroj?
FSP 400-GLN ,netopi, pokud vymenis vetrak, tak bude paradne tichej, a nebo ho muzes zkusit upravit na pasiv ;)
Každý zdroj s 12cm větrákem je mnohem tišší než jejich 8cm kolegové. Naví Fortron je zárukou kvality za rozumnou cenu (viz testy na svethardware.cz).
Diky, podivam se po nejakem Fortronu s 12cm vetrackem.
vem tu co končí na GLN, má lepší "střeva"
pokud nechces modovat, tak kup seasonic 430W nebo enermax liberty 400W. jejich cena je skoro na urovni fortronu + nejakeho skutecne dobreho ventilatoru do nej...a kvalita je preci jen nekde jinde... ;-)
To uz potom radsej ten Seasonic S12 - 430. Po zatazeni vykonnejsou zostavou bude Seasonic tichsi ako Enermax. Pripadne by som mozno siahol aj po Seasonic S12-380.
mate nekdo zkusenosti s tim novym modularnim chiefem?
urcite bude kvalitni ale jak je hlucny? :???:
No chieftec - co do kvality tak by som si to najprv overil a co sa tyka hluku urcite nebudu vysledky nejake extra.