problem: diody,svietiece trubice v case+nedostatok napätia pre OC Athlon 64 3000 + ?
Zdravim mam takyto problem, mam 400 W zdroj, mam upravenu bednu ,mam tam 2X 80 mm FANY , jedno svetlo co vydava tri luce,jednu svietiecu trubicu aj so strojcekom a teraz prave taktujem pc a nejako ma to nepusti,ostavam na nizkych FSB,tak neviem ci to nahodou nemoze byt v tom ze
CPU alebo RAMKY nedostavaju dostatok napetia alebo nieco take ? dakujem za info
Re: problem: diody,svietiece trubice v case+nedostatok napätia pre OC Athlon 64 3000
Skor sa spytam aky je to presne zdroj ? Nieje 400w ako 400w ;)
Re: problem: diody,svietiece trubice v case+nedostatok napätia pre OC Athlon 64 3000
Hm to je nejlepsi se ptat , ale odpojit jeden nebo dva napajeci konektory a zkusit jestli to nepomuze je problem. Pak se muzou hledat jine chybky.
ok, tak mi aspon napiste podla coho si vyberat zdroj,ze kolko 80 mm 12 V FANov mozem pripojit napriklad na taky 400 Wattovy zdroj,alebo kolko voltov berie dokopy pocitac a ci je treba na OC dobry zdroj
Citace:
Původně odeslal
stygian
ok, tak mi aspon napiste podla coho si vyberat zdroj,ze kolko 80 mm 12 V FANov mozem pripojit napriklad na taky 400 Wattovy zdroj,alebo kolko voltov berie dokopy pocitac a ci je treba na OC dobry zdroj
s lepsim zdrojem mas vetsi moznost se dostat na velmi slusny OC
jak bylo psano, neni 400W zdroj jako 400W zdroj
hlavne zalezi, kolik je delenych +12V vetvi a kolik daji A dohromady(cim vic tim lip)
jakej zdroj koupit viz nakupni poradna
Problem je 100% v tych trubickach, fanoch a svetielkach, odpoj a skus uvidis ze pojde vysie, ale tiez odporucam kupit zdroj ty Aštar Šeran
No dva větráčky a světýlko zas takovej odběr neudělaj, aby mělo smysl s tim nějak laborovat. A na kolik fsb ses teda dostal? Já se se svým Win 3000+ dostal jen na 245 a šlus a dál ani Hz a zdrojem to není :neutral:
Citace:
Původně odeslal
Erda
No dva větráčky a světýlko zas takovej odběr neudělaj, aby mělo smysl s tim nějak laborovat. A na kolik fsb ses teda dostal? Já se se svým Win 3000+ dostal jen na 245 a šlus a dál ani Hz a zdrojem to není :neutral:
Heh sranda ja mam tiez 3000+ ale sempron (nevim co mas ty ale kedze mas C&Q tak asi tiez) a FSB 245 a uz ani kus :) a aku mas dosku?