Re: Notebook ASUS A6T APO-17
Mno rozhodne podsviceni nezapnes, jedine co si muzes poridit je lampicka do USB
Co se tyka instalace, tak tohle by si meli osetrit dle meho Wokna, tzn jedine preinstalace, zrejme se ti nekde hada nejaky jiny HW, nebo zkusit reset IRQ v BIOSu, pripadne postahovat nejnovejsi ovladace od ASUSu
Citace:
Původně odeslal
MorPHus
Cauvec. Asi nejsem ve spravne sekci(nikde jsem notebooky nenasel), ale to nevadi, snad mi poradite. Takze mam takovy problem, pokazde kdyz zapnu notesa tak mi vyskoci bublina s hlaskou ze byl nalezen novy hradware. Ano tedy dam instalaci. Na cd s ovladaci instalace nenalezena, tedy skusim druhou volbu vyhledat ovladace na netu TAKY NIC!!!!! Jo a pruvodce instalaci hlasi jak se hradware jmenuje: PLUG AND PLAY BIOS EXTENSION. Tak bych se chtel zeptat k cemu to vubec je a kde popripade sezenu ovladace!!! A jeste bych potreboval vedet jestli u tohoto notebooku lze spustit podsvícení klávesnice. Predem Diky a jestli jsem v jine sekci tak me omluvte, ale stejne muzete poradit :)
Mas naistalovany vsechny ovladace k desce, repsektive chipsetovy ovladace od vyrobce?
Podsviceni klavesnice asi nezapnes, jelikoz podsvicednou klavesnici asi nema (myslim, ze nejake "pokusy" na podobne tema uz vyrobci delali, ale o podobne vybavenem Asusu nevim), takze se to resi osvitem klavesnice ze shora treba USB lampickou ci necim podobnym (treba IBM notasy maj ledku primo v ramu displeje, takze jsou na to zarizeny)
idu tieto asusacke buky (A6T) taktovat? existuje u nich pristup do rozsireneho (servisneho) biosu? ten co tam je pod F2 je strasne chudobny.