80 GB PATA disk s 8MB cache
Mohl by někdo poradit? Potřebuju koupit 80 GB PATA disk s 8 MB cache, 7200 rpm. Koukal jsem do CzC, dlouho už jsem disk nekupoval a nabídka je celkem široká , cenově se do rozpětí cca 1200-1500 Kč vejde poměrně hodně typů. Doporučil by mi někdo nějaký model,ideálně ten, který mají v CzC, ke koupi, na základně svých uživatelských zkušeností?
Pořadí priorit:
Spolehlivost
Rychlost
Hlučnost
Cena (ovšem přes cca 1500 bych šel nerad)
Re: 80 GB PATA disk s 8MB cache
Tak jinak :-)
Má někdo něco výrazného proti Hitachi Deskstar 7K160?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39807
A spolehlivost je v pohodě?
Z diskuze na CC se da vycist ze v pohode je. Ja vlastnim 120GB SATA Samsung a zadny problem jsem nemel a SMART je ok. Navic je oproti puvodnimu Seagate Barracuda IV (PATA) az o 10°C studenejsi. Ale to bude asi dano spis vekem.
EDIT: Ted koukam, bohuzel na CC Dodaci lhuta: neznama :confused:
Aha, teď koukám že na ten Samsung jsem původně koukal taky, ale vyřadil jsem ho kvůli dodací lhůtě :D :D
Škoda, taky mi byl sympatickej, nu možná to ještě chvíli počká, zítra se po ICQ poptám v CzC, jestli je šance, že ho budou mít, případně si ho objednám...
Zkusil bych to klasicky - nechat objednavku viset 1-2 tydny a pak se uvidi, jestli ho dodaji. Jednou jsem tam takhle objednaval Zalman pasiv na grafiku taky s neznamou dodaci lhutou a do tydne byl doma :)
Rychlejší bude zvednout telefon a zeptat se ;)
btw: CC to má s tímhle dost problém - také jsem v noci objednával chladič, u kterého byla dodací lhůta neznámá a ráno byl skladem ...