FTP Klient který se umí sám znova připojit
Ahojky, na stahování z FTP užívám TotalCMD a jsem spokojen, jen jedna věc mi vadí...když FTP třeba restartuje, nebo mi vypadne byť jen na chvilinku internet tak se poté již sám znovu nepřipojí a nenaváže. Doporučí mi někdo prosím klienta, který to umí? Jde mi opravdu jen o to aby se připojoval dokud nenaváže spojení a pak pokračoval v daném souboru.
Re: FTP Klient který se umí sám znova připojit
FileZilla - nastavis treba 999 pokus prepripojeni, jednou to vyjit musi :D
Díky mockráte, zkusím a dám vědět.
Tak už mám trial verzi, uvidíme zdali stojí za to uvažovat o plné...nastavení je intuitivní, počet opakování lze taky lehce najít. Jen jsem možná přehlédnul - kde nastavit aby v daném souboru automaticky pokračoval?
FileZilla je pod GPL licenci btw ;) (tj. zdarma)
Nejake zkusenosti:
GUI trosku neprehledne, ale da se s nim szit
Nedotazeny soubor po pripojeni automaticky dotahuje (musi byt ve fronte)
Citace:
Původně odeslal
NightKing
FileZilla je pod GPL licenci btw ;) (tj. zdarma)
Nejake zkusenosti:
GUI trosku neprehledne, ale da se s nim szit
Nedotazeny soubor po pripojeni automaticky dotahuje (musi byt ve fronte)
Tak to bude určitě lepší volba. Ač FlashFXP pracuje dobře, tak proč platit za něco co je možné míti zdarma? díky
SmartFTP -> http://www.smartftp.com/
Nema chybu. :)
Citace:
Původně odeslal
Perplex
99% spokojenost
Jen mu chybi synchronizace slozek - oznaceni rozdilnych souboru
Přiznám, jedu stále na FlashFXP zkušební verze a příjde mi to takové nedořešené. Možná je to verzí, nicméně když si dám něco stáhnout, nemůžu již ftp dále procházet a plnit frontu. Divně se také aktualizuje, když vidím věc která se teprve uploaduje tak potom musím vypnout celé FlashFXP aby načetl kompletní obsah...zkusím smartftp zřejmě. Díky za tipy
Nu, pak ale nevim, za co jsem si vyslouzil tu kladnou karmu s moji "neaplikovanou" radou ;D
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Nu, pak ale nevim, za co jsem si vyslouzil tu kladnou karmu s moji "neaplikovanou" radou ;D
Už hledám, zkusím to a zítra podám info. Na Tvůj Tip jsem zapoměl pže jsem měl právě rozestahovaný soubor a jelo to přes noc...a ráno až bylo hotovo jsem samozřejmě zapoměl zkusit jiného klienta ;)
Karma byla za dobře míněnou radu
Tak už mám nainstalováno! super, v základní instalaci cz jazyk, není nutnost ale potěší. Nastavení je jednoduché, vše co jsem potřeboval zde mám a hlavně zdarma! Nepříjde mi ani nepřehledný,je to spíše jen o zvyku. Skvělý program, mám z něj radost. Díky..
ad karma - to by přeci mělo být normální, že pokud mi někdo pomůže, ocením to. Bohužel někteří uživatelé to neví.
OT: Jasne bylo by to moralne spravne, ale mam dojem, ze se to tu pomalu zlepsuje. Alespon v poslednich 2 mesicich jsem dostal vic karmy jak za zbytek existence vB fora.
To je jedině dobře ;) Tak doufejme v obrození všech uživatelů :)