MSI K9NGM2-FID nebo Gigabyte GA-K8N51PVMT-9
kterou ze superlevnych shitek s nV 430 + 6150 byste brali? Asus nechci protoze Ausus a z phoenix biosu bych zase dostal amok. da se na jedne z nich aspon trochu nastavit pameti...?
dik za pripadne info
Re: MSI K9NGM2-FID nebo Gigabyte GA-K8N51PVMT-9
Tu prvni jsem dal brachovi, u GB me stvou biosy, to taktovani je tam peklo (at uz sA, tak s393 i 754). Osobne jsem tu MSI jeste ale nemel.
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Tu prvni jsem dal brachovi, u GB me stvou biosy, to taktovani je tam peklo (at uz sA, tak s393 i 754). Osobne jsem tu MSI jeste ale nemel.
vcera sem skladal neco s intelackou GB a je to takovy nejaky chudy ten BIOS. porad ale lepsi nez phoenix chaos. nu coz asi vemu MSI. jen by bylo fajn kdyby nekdo napsal neco ve stylu "je OK. mam ji"
jen takova poznamka pod carou, vite ze u gb biosu po zmacknuti ctr+f1 se objevi vic "ladicskych" moznosti ?
jinak nf4 gb ma bracha a je to ok deska
osobne se priklanim ke Gigabytu.. Mam s nima dobry zkusenosti ale co se tyce OC tak na to je jenom par kousku, ale je pravda zhe kazda pretocit jde ikdyz treba malo ale zase je to vykoupeno cenou ;).. Kdyz skladam MSI tak mam vzdycky strach zhe ''zase'' nepojede :neutral:
na diskuzi na CZC psali ze GB nema DVI-D ale na webu vyrobce je. MSI ho ma urcite. jinak DVI-D je podminak. at nemusim klupovat za litr GF6200
Citace:
Původně odeslal
tominek
na diskuzi na CZC psali ze GB nema DVI-D ale na webu vyrobce je. MSI ho ma urcite. jinak DVI-D je podminak. at nemusim klupovat za litr GF6200
ne ten GB ho nema, na zadnim I/O panelu je pouze S-VIDEO a VGA ;).. timto je myslim tvuj problem vyresen
Citace:
Původně odeslal
rombo
ne ten GB ho nema, na zadnim I/O panelu je pouze S-VIDEO a VGA ;).. timto je myslim tvuj problem vyresen
diky za info. je. zase bude rude PCB
Citace:
Původně odeslal
Klon
jen takova poznamka pod carou, vite ze u gb biosu po zmacknuti ctr+f1 se objevi vic "ladicskych" moznosti ?
jinak nf4 gb ma bracha a je to ok deska
OT: vime, ale kdyz si neco nastavis a ono to po 4 restartech jede a po patym ne, tak co si o te desce mam myslet ? A ten problem resilo vic lidi a urcite to nebylo limitem CPU...
PS: taky jsem bral tu MSI kvuli DVI