Kompletní driver cd k Asus A8R32 MVP Deluxe
Čus,
nevíte pls zda je někde k sehnání image driver cdčka k této desce? (nemám bohužel možnost stahovat torrenty, z dc atd.)
To moje cd v balení je OHNUTÉ a nelze ho vůbec přečíst. Na webu asusu nejsou ke stažení zdá se všechny potřebné drivery. Firma u které jsem to koupil (Němeček computers) mi napsala:
"Pokud máte pocit, že tam není vše, pošlete nám vadné CD a my se ho pokusíme vyreklamovat." No, to si dělaj srandu že jo? Nerad bych čekal 30 dní na to až si budu moci na 100% rozchodit desku:(
předem díky za tipy...
Re: Kompletní driver cd k Asus A8R32 MVP Deluxe
vsetko mas na webe ... u Asusu nevidim akurat ovladace chipsetu a tie si najdes za par sekund online, originalne CD nepotrebujes v podstate na nic ...
řekl bych, že na webu Asusu je vše, ULI (1575), audio (realtek),Silicon Image 3132, LAN ovladače, ještě něco ? ovladače pro AMD máš na www.amd.com
Citace:
Původně odeslal
sid
řekl bych, že na webu Asusu je vše, ULI (1575), audio (realtek),Silicon Image 3132, LAN ovladače, ještě něco ? ovladače pro AMD máš na
www.amd.com
Mno tohle všechno jsem stáhl a nainstaloval. WinXP mají ještě potřebu driverů pro "neznámé velkokapacitní zařízení" a "kanál IDE".
a jaké máš WinXP, u mě na SP2 nebylo potřeba nic, kromě toho, co jsem psal, respektive já instaloval pouze S-ATA ULI M1575 (součást ULI balíku), zvukovku, Lan mám vyplé
mam tu stejnou desku a taky tam mam neco zlute, ale neresim to. Vse jede jak ma, tak se po tom nepidim.
Citace:
Původně odeslal
sid
a jaké máš WinXP, u mě na SP2 nebylo potřeba nic, kromě toho, co jsem psal, respektive já instaloval pouze S-ATA ULI M1575 (součást ULI balíku), zvukovku, Lan mám vyplé
Mám SP1. Oba ovladače LAN jsou nainstalované ok.
Citace:
Původně odeslal
Neller
mam tu stejnou desku a taky tam mam neco zlute, ale neresim to. Vse jede jak ma, tak se po tom nepidim.
Mě to prudí, "nejede to jak má", když je to žlutě ne? :roll: Nikdy nevíš kdy ty nespráně nainst. funkce budeš potřebovat. Jasně, dialogová okna hledání softwaru k "novému hardware" se dají ve správci hardware vypnout... Přijde mi ale že si jako uživatel i zákazník za svoje peníze zasloužím plně funkční desku no ne?:???:
Kluci mohli byste mi prosím z toho driver cd udělat image a poslat nebo vystavit někam na ftp?
hele já ti ho klidně pošlu, net mám pomalý