Vir - nemožnost psaní háčků nad písmeny "ˇˇR" - pomoc!!
Pustil jsem tatika na PC a jak myslite ze to dopadlo...Dostal se mi sem tenhle starej znamej vir.Bohuzel ale uz nevim jak ho z PC dostat.Kdyz chci psat hacky nebo carky,tak je to akorat pise 2x - "ˇˇ","´´","ˇˇR".
Zkousel jsem otestovat PC avastem,Ad-Awarem,NODem,ale nic to nenaslo.Tak jsem trosku googlil a nasel jsem ze by se mel jmenovat takhle: "W32.Badtrans.B@mm".Bohuzel i programy ktery by se ho mely zbavit mi psali ze ho v PC nenasly.
Nevi nekdo nahodou jak se tohohle blbyho viru s hacky a carky zbavit?Moc diky za pomoc...
Re: Vir - nemožnost psaní háčků nad písmeny "ˇˇR" - pomoc!!
Neni zac :)
Jinak Search > "vir hacky" v Ost. OS
Citace:
Původně odeslal
jedik
Neni zac :)
Jinak Search > "vir hacky" v Ost. OS
No je to hezky,ale bohuzel nic urcityho co by pomohlo ho nadobro smazat...Zkousim uz spoustu veci a nic nejede.Mam jeste jeden tip,tak kdyz to vyjde,tak sem pak pisnu co s tim.
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
No je to hezky,ale bohuzel nic urcityho co by pomohlo ho nadobro smazat...Zkousim uz spoustu veci a nic nejede.Mam jeste jeden tip,tak kdyz to vyjde,tak sem pak pisnu co s tim.
Ani viz. http://www.lupa.cz/clanky/hloupe-vir...upi-uzivatele/ ?
Citace:
Původně odeslal
jedik
ee,bohuzel...
Ale vyresil jsem to nastesti takhle:
Stahnul jsem program "Hijackthis",sehnal jsem co se tam ma zaskrtnout a fixnout.Pak jsem zapnul PC v nouzovym rezimu,pro jistotu jsem jeste dal Ad-Aware (vse jsem vymazal) a pak jsem zapnul "Hijackthis" a udelal jsem tohle:
Fixněte v HijackThis:
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: Nothing - {7a932ed2-1737-4ab8-b84d-c71779958551} - C:\WINDOWS\System32\hpD23.tmp (file missing)
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [swchost.exe] C:\WINDOWS\SWCHOST.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [msgms] C:\WINDOWS\System32\msgms.exe
O4 - HKCU\..\Run: [msgms] C:\WINDOWS\System32\msgms.exe
O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe
O18 - Filter: text/html - (no CLSID) - (no file)
O20 - Winlogon Notify: winzlo32 - winzlo32.dll (file missing)
Takhle to ma jit udelat i normal ve win,ale nepomohlo mi to.Tak jsem to udelal prave v tom nouzaku a je to OK.Jinak pro info - v tom nouzaku sly zaskrtnout myslim jen 2-3 veci (R3,O4,...).Takze je asi lepsi to zkusit jak normal ve win,tak i v nouzaku...
Tak snad to pomuze i dalsim lidem kterym se stane nedejboze to samy co me.
Jinak tohle dělal před čtyřmi lety virus Bugbear... Ale když je možné dodnes narazit na Blastera, nebo dokonce i DOSové viry(!), někdy i na relativně nových PC... Nedivím se už skoro ničemu. :-)
Citace:
Původně odeslal
peta303
Jinak tohle dělal před čtyřmi lety virus Bugbear... Ale když je možné dodnes narazit na Blastera, nebo dokonce i DOSové viry(!), někdy i na relativně nových PC... Nedivím se už skoro ničemu. :-)
Tak to ja taky ne...Slysel jsem uz o nem cca pred 5-ti lety a rikal jsem si "haha,to nikdy na PC nemuzu mit",no a ted vidim ze muzu.A dal mi pekne zabrat nez jsem se ho zbavil.