Poradte prosim nejaky typ subnotebooku od jedne z techto firem v cenove hranici 25000Kc. Budu to mit vice mene na praci. Nebo poradte hezky a kvalitni notebook od nejake jine firmy. Dikec
Printable View
Poradte prosim nejaky typ subnotebooku od jedne z techto firem v cenove hranici 25000Kc. Budu to mit vice mene na praci. Nebo poradte hezky a kvalitni notebook od nejake jine firmy. Dikec
Co FSC V3205 ?
Subnotebook apple novy do 25k? Tak to si muzes skrtnout rovnou:o)
Rozhodoval jsem se sám mezi MacBookem a Vaiem (vyhrálo Vaio) a pod 40k nemá cenu o Apple nebo Sony smysl uvažovat.
Ano, ja vim, je to draha zalezitost, ale plati mi to firma 25k mi na neho da. Nema pro mne smysl kupovat na prijem emailu nejaky za 40k. Rikali, ze volba znacky a typ je na me, protoze s tim budu pracovat ja. Me se libi VAIO nebo Apple, ale nenamytam ani jinemu vyrobci, pokud bude SNB dobre vypadat. Uvazuju take o nejakem NB, ale nevim, ktery si vybrat. Co rikate na ty NB, ktere se prodavaji v Electroworldu za cenu kolem 14k ? http://www.electroworld.cz/is-bin/IN...cAAAEBM_VF0KR7
Diky za tip na levnej ntb, potrebuju do prace neco do 15k s dani (6 ks) a nemuzu najit nic bez SIS chipsetu. I kdyz jestli je tech 128MB grafiky napevno a celej ntb ma 256MB, tak to bude peklo :)
PS: ta Toshiba ale neni subnotebook a se 3kg je to peknej cvalik. Dal mi nedava smysl ta grafika. Na webu jsem u tohoto typu nasel jen GMA900 a ani zminku o ATI
jj, ja vim, ze to neni subnotebook. :-)