MSI 7600GS AGP a hláška v 3DMark 2000
Tak jsem si ji konečně vyreklamoval, ale po spuštění 3DMarku 2000 mi to v druhém testu (vrtulník - medium) zahlásilo toto:
DirectDriveSurface4(Primary)-FLIP:DDERR_OUTOFMEMORY
nemáte někdo páru co to znamená ? snad nemám zas smůlu a není ta kakrta zas vadná.
Re: MSI 7600GS AGP a hláška v 3DMark 2000
mno prave som si chcel objednat rovnaku.... ;o( A kedze mam tiez Bartika 2600 na VIA dosku - asi este pockam, pripadne radsej pojdem do znacky INNO3D alebo GainWard....
;o(
inaq pokial nemas problem s 3Dmark2003 (mozno 2001SE) a vyssie a s hrami (asi si skusal - ne?) a mas primerany vykon - asi by som to neriesil.... presa ta 2000 je doost starucky test (a bolo ho kopu roznych buildov) a problem nemusi byt v grafike....
Nějakej patch jsi zkoušel? Uvaž taky, že 2000 je dost starej 3DMark a nemusí už prostě s touhle grafikou korektně fungovat. Jak píše Hazo, pokud to jinak jede v pohodě a jediný, co dělá problém, je 3DM2000, tak bych se na to vy... a byl v klidu...
No ostatní 3DMarky zkusím dneska tak uvidíme ale je fakt že třeba H5 mi po chvilce zatuhne a stejně tak ST DS9-The Fallen, ale je možné že to bude zdrojem, přeci jen 350W na moji konfiguraci možná nebude stačit. Druhá varianta jsou ovladače, mám originál nVidia 91.47 a ty mají být první které tuhle grafiku podporují.
0MB pameti ti 3DMark03 hlasi proto, ze nejspis tuhle grafiku nepozna.
Ve 3D má karta mnohem větší příkon, opravdu nemusí stíhat zdroj.
Zkus nejnovější drivery k motherboardu (kvůli AGP). Nemáš náhodou win2k?
Právě je v reklamaci 7600GS od známého, také mu ve hrách tuhne (OS je právě win2k, třeba je to tím).
Ne mám Win XP SP2, ovladače nejnovější a nevím ale když ji 3DMark určí jako GF 7600GS tak by ji znát měl ne ?
Citace:
Původně odeslal
dovatron
Ne mám Win XP SP2, ovladače nejnovější a nevím ale když ji 3DMark určí jako GF 7600GS tak by ji znát měl ne ?
7600GS si precte odkudkoliv....moji grafiku taky jeden 3DMark oznacil spravne, ale nedokazal urcit takty ani velikost pameti.
btw. nechapu, proc 7600GS zkousis v 2000 a 2003
Tak 3DMark06 sice určí správně že má 256MB ale takty určit nedokáže což by mě celkem nevadilo ale spustil jsem si demo a po chvilce běhu se mi resetnulo PC takže asi nebude něco v pořádku jenže otázka je co ? ovladače mám poslední, bios taky. Ve 2D režimu to jede normálně, napájení VGA mám na samostatné napájecí větvi na druhá mám jen disk a mechaniku jinak jsem všechno odpojil takže by to měl můj 350W zdroj utáhnout i když je to jen Eurocase.
Masster: zkoušel jsem to jen tak pro zajímavost
Citace:
Původně odeslal
dovatron
Tak 3DMark06 sice určí správně že má 256MB ale takty určit nedokáže což by mě celkem nevadilo ale spustil jsem si demo a po chvilce běhu se mi resetnulo PC takže asi nebude něco v pořádku jenže otázka je co ? ovladače mám poslední, bios taky. Ve 2D režimu to jede normálně, napájení VGA mám na samostatné napájecí větvi na druhá mám jen disk a mechaniku jinak jsem všechno odpojil takže by to měl můj 350W zdroj utáhnout i když je to jen Eurocase.
Masster: zkoušel jsem to jen tak pro zajímavost
Bohužel Eurocase zdroje jsou snad nejhorší na trhu a nikdy neutáhnou to co maj napsané na štítku, takže pokud to nezkusíš s jiným zdrojem, aby se eliminoval zjevně možný problém, je celkem bezpředmětné to dále řešit.
Tak tak...
vyskusal by som ju este v inom kompe (samozrejme v takom, ktory chodi dokonale) a az to bude blbnut - nemas co riesit..
REKLAMACIA !!!
Tak jsem si pujčil dva 400W zdroje, značky nic moc ale třeba to pojede a bude po problému a časem si koupím ten 400W Fortron ten už by to snad měl utáhnout bez problémů a pokud to nepojede zkusím druhou reklamaci grafiky.