Gigabyte Tv - Nejede Zvuk !!!!!!!!!!
Koupil jsem si hybridní TV kartu od značky Gigabyte s přesným označením:
GK GIGABYTE hybridní TV Tuner - analog/digital + rádio PCI. Tuto kartu jsem vyměnil za Leadtek WinFast 2000Xp a co se týče kvality obrazu je GYGABYTE na tom mnohem lépe. Ale mám problém se zvukem. Mam přes 35tv programů a z toho mi jede zvuk pouze u CT1,CT2,NOVA,PRIMA. Nevíte co s tím ?
Re: Gigabyte Tv - Nejede Zvuk !!!!!!!!!!
ze by rozdilne kodovani zvuku ? co pouzivas za prehravac ? dodavany software nebo neco lepsiho, napr ATV2000 apod ?
Používám software,který byl k tomu. CyberLink Power Cinema.
ladils asi automaticky, ze? ... zkus si u tech programu rucne zmenit tu normu formatovani zvuku jak psal PetrT ... presne tohle mi to udelalo u bezny TV ... automaticky ladeni a tyhle zakladni programy jely a ty co se bezne vysilaj jinde nez v CR ne ...
určitě to bud nastavením normy, jak to psali výš . musíš ručně u každého kanálu.
Tak jsem to zkusil a měl jsi pravdu, že to je problém u těch norem. Jenže vyzkouším jakoukoli normu,tak vždy docílím toho,že mi jede zvuk buď u těch čtyř kanálu(ČT1,ČT2,NOVA,PRIMA) a u zbytku ticho, a nebo přesně naopak.U všech ostatních jede zvuk a u těchto čtyř nic.Vyzkoušel jsem Německo ,Českou republiku, Slovenskou republiku, Rakousko, Singapur. Nevíte o nějaké osvědčené variantě ??????????? Díky
no to je zrejme tim, ze to nastvaujes pro vsechny programy ... s tema normama musis hejbat u kazdyho kanalu zvlast