-
Jaká sluchátka do cca 1200-1500Kc?
Stane se,ze nejsem sam na pokoji a je nevhodne pouzivat repro a proto chci nejaka "kvalitni" sluchatka.Pouziti je popsano nize.Dulezita je kvalita reprodukce (posloucham - KLASIKA,JAZZ,ROCK,POP) a mobilita.
Pouzivat je budu takto:
poslech mp3 na PC(NTB+SB Live! EXT) 15%
poslech mp3 v Mp3playeru 25%
filmy 60%
hry méně než 0,001% (respektive na zvuk u her kašlu)
Typove(tvarove) nezavrhuju:
Koss Porta Pro
Sennheiser PX 100
AKG K 24 P
AKG K 26 P (K.PP jsou v bassech cajicek proti K26P,coz neni vetsinou zadouci)
AKG K 27 i (to same rika web www.headphone.cz :-) )
SENNHEISER OMX 52 Street
KOSS KSC75
Zavrzene typy:
BeyerDynamic DT231 nemobilni,ac lehka sluchadla
Koss Sporta Pro jednodusse se mi nelibi
Co si o tom myslite?Vim,ze je dulezite si je poslechnout a urcite to zkusim...ale nejaky komentar,ktery mi pomuze vyloucit nektere typy nebo naopak nejakeho adepta prida?
THX.
-
Re: Jaká sluchátka do cca 1200-1500Kc?
Ja mam Sennheiser PX 100 a nemuzu si stezovat. Tezko budu srovnavat, protoze nemam zkusenosti s jinymi otevrenymi, ale co jsem se docetl tak jsou lepsi nez Koss Porta Pro (Porty jsou prebasovane). Pri prumerne vysoke hlasitosti hraji opravdu krasne barevne a ciste (narozdil od spuntu). Venku uz je to drobet horsi, protoze je vsechno slyset a musi se trochu pritopit (metro, magistrala... ;)). Ale pokud je venku relativni klid (v tramvaji, normalni ulice) tak je to uplne v pohode. Navic jsou prakticky skladovatelny diky skladaci konstrukci a prenosnemu pouzdru.
-
Kvalitativně neuspokojí OMX 52.
Pokud chceš uzavřený, pak ti zbývá K26/7 (+PX200).
...a zbytek je na vyzkoušení a poslechu.
-
No,spise bych chtel otevrene...takze to vypada na tyhle+jestli nekdo vi jeste o nejakych :-)
Koss Porta Pro
Sennheiser PX 100
AKG K 24 P
Kde se daji v Brne poslechnout?
-
V porovnani s Koss Porta Pro hraji moje stara CLIP ON Panasonic za 200Kc šumění...diametralní rozdíl :-)
Ovšem bassu maji ty Kossy opravdu dost.Hlavne u Jazzu nebo Klasiky je to znatelne...i kdyz se to
Vyzkousim jeste PX100 a jestli je pravda,co jsem si o nich precetl,tak u nich i zustanu.
-
zalezi na type muziky, ktoru pocuvas. Mne napriklad to prebasovanie maximalne vyhovuje (dance, house)
-
Teac PM HP-11 stoji 1530Kč ma je a jsem moc spokojeny jsou to 5.1
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32868
-
Citace:
Původně odeslal
myky
"Dulezita je kvalita reprodukce (posloucham - KLASIKA,JAZZ,ROCK,POP) a mobilita." Tyhle budou urcite dost mobilni >:}
--
Ja se pripojuju k nazoru tomase. Vzal bych Porty.
-
urcite si niekde vyskusaj aj senny, su dost dobre a mozno ti budu vyhovovat viac ako porty ... http://www.studiojasyko.cz/ tu by mohli mat tie senny a mas to z kolejni "co by kamenom" ;) a maju tam aj ine veci :D
-
Urcite tam zajdu,uz mi to kdosi radil i na kn messu :-)
-
Tak jsem byl na te Skacelce v Jasyku.Bohuzel borec nade mnou stal jak sup,takze jsem nemel chut to poslouchat treba 30minut,ale poslechl jsem asi tri songy.
Porty mi prijdou pri porovnani zvuku zivejsi.Je ovsem pravda,ze u nekterych skladeb jsou ty bassy trosku ve vetsi mire,nez by bylo potreba.
Konstrukce mi prijde u Port lepsi a pevnejsi.
Porty mi na hlave sedi lepe nez Senny.
Dozivotni zaruka se taky pridava na stranu Kossíků :-)
Cena Port temer stejna jako Sennu je dalsi plus KPP. (1350 vs. 1200)
-
mne sa hodne pacili pmx100/200 :) ty si asi skusla PX ze?
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
mne sa hodne pacili pmx100/200 :) ty si asi skusla PX ze?
JJ PX100 ...
-
Jeste me napadlo zkusit PX200, coz jsou v podstate uzavrene PX100. Par lidi si ale stezovalo na horsi zvukove podani ve srovnani s PX100. To by taky chtelo vyzkouset :)
-
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Jeste me napadlo zkusit PX200, coz jsou v podstate uzavrene PX100. Par lidi si ale stezovalo na horsi zvukove podani ve srovnani s PX100. To by taky chtelo vyzkouset :)
Ja jsem uzavrene nechtel,takze me to ani nenapadlo je zkouset...
-
Nebudu zakládat nový thread, zeptám se tady. Nemáte někdo zkušenosti se Sennheisery pmx100? Mám Kossy Sporty, zvuk se mi líbí, ale velice se mi zamlouvají právě ty Senny svou konstrukcí. Nerad bych si pohoršil ve zvuku, proto se nejdříve zkusím zeptat tady, než je objednám :)
-
doporucujem si vyskusat nez si to kupis na slepo :) mne sa osobne senny pacili, testoval som pmx100 aj 200, kazdemu vyhovuje nieco ine (uzavrete/open ....) ;) konstrukcia je inak imho spickova ...
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
doporucujem si vyskusat nez si to kupis na slepo :) mne sa osobne senny pacili, testoval som pmx100 aj 200, kazdemu vyhovuje nieco ine (uzavrete/open ....) ;) konstrukcia je inak imho spickova ...
No, už jsem je objednal. Opravdu se mi líbí, věřím, že mě nezklamou. Pošlu své Sporty do opravy a pak porovnám zvuk, sám jsem na to zvědav :)
-
Tak dnes už mi konečně přišly (přišly mi už vlastně minulý pátek, ale to mi místo pmx100 poslali px100) a první dojmy jsou více než dobré. Líbivý vyrovnaný zvuk, bohužel zatím nemám možnost porovnat se sporty, poslal jsem je na opravu (přestal hrát jeden reproduktor). Až se mi vrátí, napíšu sem porovnání zvuku. Zpracování je špičkové, jsou opravdu krásné a parádně a hlavně pohodlně mi sedí na hlavě. Palec nahoru pro Sennheiser!
-
mna zaujima skor porovnanie s Portami. Sporty su znatelne trosku horsie ako Porty.
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
mna zaujima skor porovnanie s Portami. Sporty su znatelne trosku horsie ako Porty.
Pokusím se někde Porty sehnat, také by mě zajímal jejich zvuk. Každopádně pro mě by ale byly nepoužitelné, nejsem ochoten nosit sluchátka tak, aby je každý viděl, právě proto byla jasná volba v PMXkách (opravdu si nemůžu vynachválit jak perfektně pevně a přitom pohodlně mi padnou).
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
tim bych si nebyl tak jistej. sporty maj trošičku ostřejší středy, což nemusí bejt na škodu, je to spíš o vkusu (bez přímýho porovnání nejde poznat). sám mám sporty asi pět let a zvukem mi maximálně vyhovujou (poslouchám metal). akorát maj moc velkej přítlak a po hodině mám otlačený uši.
-
Sport a Porty som mal moznost priamo porovnat, takze z mojho pohladu to tak je. Uz mi chybaju len tie Senny, ale asi to pojdem vyskusat niekam do shopu.
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Sport a Porty som mal moznost priamo porovnat, takze z mojho pohladu to tak je. Uz mi chybaju len tie Senny, ale asi to pojdem vyskusat niekam do shopu.
Taky jsem mel tu moznost..tydenni testovani..a u me vyhraly Sporty:) Ale je to proste na kazdem ;) Porty u me vitezi designem, sporty zvukem a kdysi cenou.
-