Re: Seasonic 430 S12 a case
ta teplota vzduchu je v pořádku, se zátěží by neměla růst(temoregulace začne zvedat otáčky) a k tomu displeji. bude třeba vyvést potřebná napětí k jeho chodu... jiank to nejde
S tím napětím máš pravdu, černý a červený drát, lze vzít z molexu, ale ten fialový(+5Vsb) jen jen na main konektoru to nevím, jak mám udělat. Jinak zatím jsem se s tímto konektorem nesetkal v žádné specifikaci zdroje ani case, a to jsem prošel kde co. Děkuji za odpověď.
jestli se bojis bastlu se zdrojem, tak si kup tri AA baterky, hod je do serie (treba klickou ze staryho radia) a mas 4.5 V a melo by to taky bezet. Kdovi, treba to se 4 baterkama/6 voltama bude vic svitit :)...
jeste neco: Prosimte, jak moc je ten zdroj tichy? Jakou mas revizi? Ja mam v casu 3 vetraky (out/cpu/gfx, vsechno 9cm ~1200ot/min), ale muj "silent" zdroj s 8cm tepelne regulovanym vetrakem je vsechny bez problemu prehlusi. Tiche je to jen po zapnuti pocitace...
Už jsem to vyřešil, fialový a červený na jeden a funguje, jen nejde stanby, neukazuje hodiny. Zdroj je velmi tichý, teprve ted jsem zjistil, že mám i fan na procáku a grafice. Hlavně se stabilizoval systém a zdá se mi že i systém nabíhá rychleji. Teplota vyfukovaného vzduchu jebyla po cca 4h asi 38 st.
Seasonic S12 430 a 500 v rev A2 (ak sa nemylim) su neskutocne tiche a vzduch vyfukovany zo zdroja aj po zatazeni (v bezne vetranom case) nie je horuci.
Měřil jsem teplotu uvnitř i teplotu vyfukovaného vzduchu, rozdíl činí 3-4 st.C i při zatížení (komprimace videa). Teď přemýšlím, jaký tichý chladič na CPU. Mám box na Barthonu @3200+
Kde jsi ho pls kupoval? Daji ti zaruku, ze to co prijde je skutecne revize A2?
Dik...
Kupoval jsem ho v Jablonci n.N., s tou zárukou nevím, ale dovozce je f. Bostar,která má odkazy na stránky výrobce. Sondoval jsem napřed CZC a tam mi to potvrdili. Myslím, že se jiná revize už nevyrábí, aspoň dle stránek výrobce.
Toz jsem ho koupil, nikde se nepise, co je to za revizi, nicmene ma to pcie konektor, kabely ve flexu a krome zdroje je v baleni akorat redukce 2xFDD, sroubky a sitovy kabel. Neni vubec slyset. Slysim akorat HDD a blby bzucivy repracky. Splnil ocekavani...