Sehnal jsem si pár kusů zátěžáku a chci s tím vypolstrovat kejs. Ale je tu nevýhoda - hořlavost toho sráče, a je tu taky otázka - má to cenu ve směru snížení hluku? thx
Printable View
Sehnal jsem si pár kusů zátěžáku a chci s tím vypolstrovat kejs. Ale je tu nevýhoda - hořlavost toho sráče, a je tu taky otázka - má to cenu ve směru snížení hluku? thx
Zapomeň. S hořlavostí neni problém. Jestli to chces zkusit, vezmi si pajku, rozzhav ji a pak to placni na ten koberec. Uvidis, jestli chyti. Vsadim se, ze ne.
A hluk ti nesnizis vubec. Zkousel jsem zatezak i obycejnej, ale i korek, molitan atd. Proste rozdil skoro vubec nepoznas. Akorat se Ti v casu bude hromadit teplota. Je to ztrata casu i penez.
Když si to vypolstuješ tou pěnou co se používá ve profesionálních studiích na zdi tak jsi za vodou.. :-)))
Ooh... no aspoň to dám na spodek kejsu a bude tam jak v pokojíčku :)
A sehnal jsem to for free :) takže o peníze nejde.
A je mi to teď vůbec k něčemu?
Ha - dám si to pod tiskárnu aby tolik nepřenášela vibrace do stolu. ;D
;D Jo ale to bys musel prodat barák.Citace:
Původně odeslal Williem
Na co?? A je to aspoň propustný pro teplo? To bych ten barák i prodal ;D
Obávám se, že ne. U audia to totiž nikdo neřeší navíc mě nenapadá žádnej dobrej hlukovej izolant, kterej by vodil teplo :-)Citace:
Původně odeslal Marty
Hm... to je jedno. Mně to jen napadlo když jsem před jedním vytopeným domem v Holešovicích viděl haldy odřezků tohohle.. tak mi to nedalo ;D a pár jsem si vzal.
Jo a hoří to pěkně, zkoušel jsem to se zapalovačem...
Erbriac: co máš ty jako hlukovou izolaci?
Ahoj ja mam v Case taky koberec, na spodku, vrsku, vzadu a na bocnicich. Je pravda ze to zvisi teplotu v Case. Ale s horlavosti si problemy nedelej takovy vedro aby se to vznitilo tam zas neni :-) Samozrejme to hluk trochu utlumi, je to znat ! a kdyz tam pod to narves jeste podlozky pod mysi tak to pomuze jeste vic. Mam jen koberec a jsem spokojenej. Je to tizsi ! Da se koupit myslim ze u TNTrade specialni hmota na utlumeni stoji kolem 1000,- ale zdalo se mi to moc. Koberec je zdarma a zatim staci. Kdyz zapnu PC v tiche mistnosti neni slyset. Jen hlavicky na HDD sem tam zachroupaji....
Kdyz nam pred dvuma rokama davali do formy novej zatezak (cena je fakt brutalni :) ) tak sem se bavil s tim clovekem od Techa co nam to delali a prej je to fakt nehorlavy...navic hluk to bude urcite tlumit dobre