Výroba bounceru a diffuseru - článek (návod a ukázky)
Zdravicko,
jak už asi nekteri postrehli, tak jsem si poridil externi blesk FL-36, chtel jsem k nemu nejaky bouncer/diffuser, nakonec jsem to vyresil takhle (jsou to vlastne kopie produktu firmy LumiQuest) ->
-> http://skodik.no-ip.com/index.php?id=bouncer/bouncer
btw: dal bych to sem rovnou, ale je to trochu vice obrazku, ktere u me zpracovava PHP script, takze by to sem nebylo lehke vlozit a naformatovat, tedy takhle.
Doufam, ze to nekomu poslouzi, funguje to opravdu skvele, za nejake dalsi napady budu rad ;)
Re: Výroba bounceru a diffuseru - článek (návod a ukázky)
az tak moc prace by to nedalo ked na to tak kukam ale absolutne nechapem, preco si tie subory so sablonou nemohol dat k sebe, na grafike to chce login co nemusi mat kazdy ....
inak difuzer je super vec, osobne pouzivam maly plastovy sto-fen tusim ze "C" to je proste to co je k sb-800 v zaklade a ked chcem viac tak si na to gumickou pripnem zlozenu A4ku (20cm vysoky kus papiera) a neriesim dalej, straveny cas vyrobou tychto srandiciek by som radsej venoval zarobeniu penazi na original :D
2 Příloh-a(y)
No ja nevim, ten original se zaprve tady neprodava a za druhe ja to mam prakticky zadarmo a vyhral jsem si s tim ke sve dokonalosti, treba LumiQuest to normalne dela lepici a takhle na gumicku to si musis prikoupit tu gumicku, proste myslim, ze by se clovek i docela prohnul, obvzlaste kupovat dirkovanej nedirkovanej a pak s diffuzni folii, coz je v podstate ten pauzak.
No ja tusim, ze je k tem souborum, tedy driv to tak bylo, pristup i bez registrace, ale prihodim to sem jako prilohu kdyztak ;)
A ten sto-fen, co myslis, no to dela LumiQuest taky, na jejich webu jsou i ukazky, proste to je jina vec.
..taky používám tvrdej papír + gumičku. Tuto vystřihovánku si zkusím udělat:) bude to pro mě taková vzpomínka na doby ABC modelů co sem si stavěl jako junior...