problem s 1600xt a jej ovladacom
mam ASUS EAX 1600xt a po nainstalovani ovladaca najprv catalist 6.8 teraz 6.9
a po spusteni control center mi vyhodi toto okno celkovo 3x (neviem prilozit obrazok tak vam to napisem)
" CLI apllication (Command line interface( has encountered a problem and need to be close we ar sorry for the inconvnience"
no a mozem kliknut len close a ked secky 3 okna closnem tak mi control center ani nespusti.
prekladat mi to nemusite :D len neviem co to je za chybu, a robi mi to aj na inom PC pri ATI R9600 256mb, ked tam dam nejaky catalist s tych novsich, no ked tam najprv instalnem catalist 5.7 a potom len driver na vga bez control centru z catalista 6.9 potom mi to nerobi,
divne co? diky za radu
Re: problem s 1600xt a jej ovladacom
ja mam net framework 2.0. to musim mat aj tie prve dva?
edit: no tak mi to robi stale skusim odinstalnut driver a instalnut secky 3, uvidim dam vediet
edit2: takze mi to uz funguje spravne, heh to som vobec nevedel, a vlastne naco sa tam vytvori v pouzivatelskych kontach ten net framework? na co to sluzi, lebo ja som to myslim po instale win hned odstranil, pretoze mi pri starte win vybehovalo pouzivatelske meno, a mne to vadilo :)
Citace:
Původně odeslal
no-X
Podle meho staci .NetFX = 2.0 a vyssi. 1.1 neni treba instalovat pro beh CCC. Teda alespon u me to tak funguje...
Kazdopadne ty problemy se spoustenim CCC jsou zname. Taky jsem si to absolvoval. Akorat proste jak spustis CCC, tak se jenom objevilo starting CCC a tim to taky skoncilo, nespustil se :) Paradoxne to vyresily nejnovejsi drivery na P965.
mě to třeba tu samou chybu psalo dyž sem mel nainstalovaný NOD, dyž sem ho odinstaloval, tak všecko v pohodě.
Citace:
Původně odeslal
Haste
Podle meho staci .NetFX = 2.0 a vyssi. 1.1 neni treba instalovat pro beh CCC. Teda alespon u me to tak funguje...
Kazdopadne ty problemy se spoustenim CCC jsou zname. Taky jsem si to absolvoval. Akorat proste jak spustis CCC, tak se jenom objevilo starting CCC a tim to taky skoncilo, nespustil se :) Paradoxne to vyresily nejnovejsi drivery na P965.
Záleží na verzi CCC. Starší vyžadovaly 1.1. V jednu dobu dokázalo fungovat i s 2.0 a běhaly s ním rychleji, ale muselo být nainstalované i 1.1. Nejnovějším už stačí 2.0, ale radši uvádím tenhle postup, protože je nejuniverzálenější a funguje vždy.
Rozhodne staci 2.0.Vyzkouseno :)