Prosim, potrebuju zprovoznit bezdrat na dvou starych P166, system Win98 SE, neni USB, zkousel jsem ASUS WL-138G v2, ale ty to bohuzel nezkousne. Mate nekdo neco vyzkouseno?
Printable View
Prosim, potrebuju zprovoznit bezdrat na dvou starych P166, system Win98 SE, neni USB, zkousel jsem ASUS WL-138G v2, ale ty to bohuzel nezkousne. Mate nekdo neco vyzkouseno?
Diky za link, ale ja mam trosku jiny problem, ten komp tu kartu normalne najde, nainstaluje si drivery, ale pri naslednem spousteni systemu uz jen BSOD...do nouzaku to najede, ale jakmile spustim tu utilitku k nastaveni, tak opet BSOD...ve spec.pisou min cpu 300MHz...:-( spis to tedy bude chtit jiny model, ale ktery?
Vazne nikdo neprovozuje bezdrat na nejakem tom starsim stroji?
ale ano :) napr Asus WL130b mi isla kdekolved , kde bol PCI slot .
ak katru nedetekoval robil som upravu napajania PCI a potom to frcalo .
dalej Sparklan WL360F /prism chipset/ z ktorej sa nakoniec vyklul D-link 520 pochodila skoro celu moju WIFI siet ako testovacia karta pri zistovani dostupnosti signalu u koncovych uzivatelov .
ok, moc Vam vsem dekuju za cenne rady...nejvic se mi libi JiMovo reseni, asi to tak zkusim...LANky v tech kompech jsou, takze by to nemel byt problem...dam pak vedet...