Známý má W2K , dal jsem mu AUDIO CATALYST, a grabovat jde pouze analogově, nevím, čím to může být. A DVDdecrypter taky nejede, píše že mu chybí ASPI a že mám na netu najít FORCEASPI. Zkusím googlit, ale kdyžtak poraďte. Díky
Printable View
Známý má W2K , dal jsem mu AUDIO CATALYST, a grabovat jde pouze analogově, nevím, čím to může být. A DVDdecrypter taky nejede, píše že mu chybí ASPI a že mám na netu najít FORCEASPI. Zkusím googlit, ale kdyžtak poraďte. Díky
na webu www.adaptec.com najdes to, co hledas. staci nainstalocat a mas to v pohode. ale audiocatalyst mi nechodil ani po instalaci.
doporucuju EXACT AUDIO COPY.
jo je to tim ze mas spatnej nebo chybejici ASPI driver. najdes to na tom adaptecu.
jinak audiocatalyst sem taky nikdy nerozjel... ze by byla chyba v tom softu?
EAC nebo taky WinDAC
a pro linuxaky grip ;D
hlavne audiocatalyst je shit s jejich xing mp3 kodekem. jinak by byl fpoho, ale takhle je naprd.
audiocatalyst bol pecka mozno v roku 98, dnes je ina doba...
A ten zabudovany kodek je fuckt na nic
Vyřešeno(forceASPI), a ten EXACT zkusím.
Díky
Nevim jak vy, ale mě se zdá Xing Encoder naprosto v pohodě.
Na 96kbs/stereo se s nim daj ještě dělat docela kvalitní MP3, narozdíl od LAME jakékoliv verze. Já osobně ho používám, když chci nějakou MP3 nahrát na net v rozumný kvalitě/rozumný dýlce - prostě je hodně kvalitní.
Rád si poslechnu vaše názory.
řeknu to krátce, na tohle téma se nemá cenu vyjadřovat, už jsme se o tom bavili 1000x a shodli se, že xing je bulšit. asis tady nebyl, tak zkus prohledat starší thready. každý mi dá za pravdu, že se s LAME nedá srovnávat. :!:Citace:
Původně odeslal Gappa
jj LAME rulez! a nebo taky OGG :!:
Skomprimuj si original wav na Xingu a Lame a potom si v CoolEdite pusti Frequency Analysis alebo Statistics...