-
Ktery z techto 3 notebooku koupit???
Asus A6Ja-Q020 - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35843
Asus A6T-AP017 - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38410
Fujitsu Siemens Amilo Pi1556 - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40232
podle teoretickeho vykonu je jasna volba ten Siemens, u nej je ale problem ze se teprve zacina prodavat nebo co a nejdriv jej muzu mit za 2 tydny no a ja bych nt docela potreboval uz tento tyden bo me pristi zacina vyska.....
asusi maji navic kameru brasnu a mys a mozna je to kvalitnejsi znacka (nebo snad ne?!)
Takze tu vlastne de hlavne o to esi stoji za to si pockat na ten siemens nebo radsi vzit jeden z tych dvou asusu (Turion 64 X2 je sice horsi nez Core Duo (aspon myslim?!) na druhou stranu ma Go7600 kt. je lepsi nez X1600......) ale piste vsechno co o tehlech nt vite nejlepe prakticke zkusenosti :)
Dik moc!!!!
-
Re: Ktery z techto 3 notebooku koupit???
Osobně bych koupil Asuse s Intelem, Siemens určitě ne, to Amilo stojí za starou bačkoru.
-
no pokud to potrebujes do skoly a nejsi hrac je to vse spatne... pokud hrac jsi tak pockej na Siemens. Kvalita myslim dobra... mam uz treti a vsechno v pohode. Pokud hodlas investovat 30k hledal bych zasadne neco do 2kg poznas ze tyhle velky vykony notasy jsou k nicemu a pekne se pronesou... zacinal jsem na 3,2kg a poznal jsem ze teprve 1,6kg je pouzitelny a opravdu mobilni.. hledal bych neco s 12 az 14" displajem a co nejmensi hmotnosti...
pokud jsi hrac kombinuj to notas za 10k a PC kolem 20k a budes stastny :-)
-
Citace:
Původně odeslal
pETSaa
no pokud to potrebujes do skoly a nejsi hrac je to vse spatne... pokud hrac jsi tak pockej na Siemens. Kvalita myslim dobra... mam uz treti a vsechno v pohode. Pokud hodlas investovat 30k hledal bych zasadne neco do 2kg poznas ze tyhle velky vykony notasy jsou k nicemu a pekne se pronesou... zacinal jsem na 3,2kg a poznal jsem ze teprve 1,6kg je pouzitelny a opravdu mobilni.. hledal bych neco s 12 az 14" displajem a co nejmensi hmotnosti...
pokud jsi hrac kombinuj to notas za 10k a PC kolem 20k a budes stastny :-)
Myslim ze pokud je hrac tak si na NTB za 10k a na PC za 20k nezahraje....
-
Citace:
Původně odeslal
Oranger
Myslim ze pokud je hrac tak si na NTB za 10k a na PC za 20k nezahraje....
bazar myslim... to jsem cekal ze z cen bude jasne...
-
Hlavne zacina vejska...ale myslim,ze se klidne bez ntb jeste 14dni obedjes...tak horke to v zacatcich neni ;-)
Leda bys psal vsema deseti a kreslil vsema 20ti,abys zvladal psani prednasek a kresleni schemat a obrazku behem vykladu :-P
-
ja osobne si ted taky porizuju ntb do skoly a jednim z hlavnich kriteri je vaha, rozmer a vydrz... taky sem nechtel integr. grafiku. po dlouhem hledani jsem nasel Dell XPS M1210 - ted do konce zari v akci za 35kkc s dani
vice viz dell.cz -> online nakup -> spec. nabidky
otazka je, jestli pro tebe neni 12" malo, ja se na nej byl dneska podivat a vypada fakt suprove :)
-
Nebo se mrkni na asus w7j je lehkej a ma geforce go 7400 disp. tusim 13,3
-
Citace:
Původně odeslal
Sadam.
ja osobne si ted taky porizuju ntb do skoly a jednim z hlavnich kriteri je vaha, rozmer a vydrz... taky sem nechtel integr. grafiku. po dlouhem hledani jsem nasel Dell XPS M1210 - ted do konce zari v akci za 35kkc s dani
vice viz dell.cz -> online nakup -> spec. nabidky
otazka je, jestli pro tebe neni 12" malo, ja se na nej byl dneska podivat a vypada fakt suprove :)
tak tohle vypada skvele
-
Citace:
Původně odeslal
pETSaa
tak tohle vypada skvele
tj, taky uz je objednanej :)
-
1) ano je to do skoly.....
2) ano sem hrac (posledniho pul roku sem moc nehral ale to spis ze nebyl cas ale i tak chci proste vykonny stroj - jinak bych tu asi neuvadel Core Duo 2....)
3) bude to spise takova "nahrada" stolniho pc (bral bych desktop ale sem tam se muze hodit ho moct jednoduse prenes....) nechci ten nt na cesty....
a k tomu ze se me to pronese - prvne sem uvazoval o 20" notebooku :D ale ten sem nasel jenom acer coz je prej shit znacka (ty sqele ceny by tomu odpovidali.....)
12" je opravdu malo - sice k tomu budu kupovat 20" LCD ale chci proste sirokouhlu 15ku pze se muze stat ze pojedu nekam na delsi cestu tak at tam pak nejsem s takovou mini srandou......
-
ked tam pojdes, ta si na nas spomen v lietadle ci autobuse ked ten notebook nebudes moct ani otvorit jak je to velka krava :)
-
2 MadCap:
myslel sem to jinak..... ta delsi cesta ne ve smyslu ze bych jej chtel pouzivat delsi dobu na ceste ale ze pojedu nekam z domu kde budu delsi dobu bydlet a tenhle nt pouzivat zase jako desktopove pc.....
-
Lidi, asi to tu sem nepatri, vim, ze tu takove thready byly, ale uz nejsou moc aktualni. taky se poohlizim po nejakem notasu, nicmene z trochu jine kategorie, neco kolem 20k s DPH (+-1k). Hry uz nehraju defuckto vubec, a kdyz, tak na to mam doma stolni kompik. Potrebuju neco na psani, net, filmy, hudbu... takze pokud mozno s dobrou vydrzi baterie, sirokouhlym displejem a dobrou vybavou (WiFi je samozrejmost, dal nepohrdnu blootoothem, cteckou karet...), na vykonu moc nesejde. Muzete mi neco poradit? Je to muj prvni notas, moc se v tom neorientuju, kazdopadne chci neco bez OS (nebo s nejakym bezplatnym) a docela me prekvapilo,. jak malo znacek se bez windows prodava (nasel jsem Asus, Prestigio, HP) Diky moc
-
Citace:
Původně odeslal
sirius
...
My mame doma HP nx6125 a za ty penize to je myslim solidni ntb. Sice nema wide displey, ale to mne osobne vubec nevadi. Pri office work se da z baterky dostat neco kolem 3 hodin. Jediny minus, co me zatim omezuje je pomalost disku - je tam 4200 ot. Jinak ma wifi, BT, ctecku karet, grafiku x300, 512mb Ram, semprona 3100+
-
Citace:
Původně odeslal
sirius
...
Ja mam zase zkusenost s HP nx7400. Model s Core Solo (EY505ES) stoji nejakych 22,5k Kc, ma wifi, BT, 15.4" wide, super multi vypalovacka atd. Navic neni ani moc tezky (2.6kg). A je bez OS :)
Verze s CeleronemM je levnejsi.
-
Nevim treba se ti nebude libit (jak vzhledove,tak hardwarove),ale z vlastni zkusenosti muzu jedine doporucit NTB Lenovo(IBM).Jsou to opravdu jedny z nejlepsich NTB (hlavne kvalitne zpracovany).A podle me si myslim ze dokaze dost slusne uspokojit - ma skoro uplne vse co potrebujes...
Nasel jsem treba tenhle,zkus ho omrknout:
http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-n100-d66825.htm
-
nazdar, taky sem se rozhodl pro notebook Fujitsu Siemens Amilo Pi1556 a zaji ma me jak jsi se rozhodl ty? Hlavne jestli nevis nejaky blizsi info kdy bude dostupny a tak...
-
Citace:
Původně odeslal
Thoma$
12" je opravdu malo - sice k tomu budu kupovat 20" LCD ale chci proste sirokouhlu 15ku pze se muze stat ze pojedu nekam na delsi cestu tak at tam pak nejsem s takovou mini srandou......
jestli jdes poprve do skoly a hodlas to brat vazne, tak na hry +- zapomen ;)
cim mensi ntb, tim "lepsi". V buse ma clovek problem s 14" ntb, vetsi bych uz opravdu ani neotevrel. Kdyz uz budes kupovat externi LCD, tak by ti 12" ntb stacit mohl - kdyz uz pojedes na delsi dobu nekam pryc a hodlas tam bydlet = povezes i vic veci nez jen brasku s ntb, tak se jedna krabice do ruky s LCD ztrati.
jen tak bokem: chces rady, ale stejne vis co chces. Proc se tedy ptas? ;) :p
ps: na jakou jdes skolu ? znam lidi co projeli VS az do ctvrtaku bez vlastniho pc
-
2PetrT: Ja nemam problem otevrit ani 15.4" kdekoliv - autobus, vlak, na lavicce :)
-
Citace:
Původně odeslal
Anduril
2PetrT: Ja nemam problem otevrit ani 15.4" kdekoliv - autobus, vlak, na lavicce :)
Mno tak ve vlaku s tim problemy taky nemam, ale tisnit se v buse s ntb na kline neni moc pohodlne a u velke kravy uz vubec ne (tak aby se na tom dalo i pohodlne psat).
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Nevim treba se ti nebude libit (jak vzhledove,tak hardwarove),ale z vlastni zkusenosti muzu jedine doporucit NTB Lenovo(IBM).Jsou to opravdu jedny z nejlepsich NTB (hlavne kvalitne zpracovany).A podle me si myslim ze dokaze dost slusne uspokojit - ma skoro uplne vse co potrebujes...
Nasel jsem treba tenhle,zkus ho omrknout:
http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-n100-d66825.htm
Pozor Lenovo 3000 neni to same co Lenovo Thinkpad!
-
Citace:
Původně odeslal
mraky
Pozor Lenovo 3000 neni to same co Lenovo Thinkpad!
No to je fakt...Rozdil mezi nimi je,ale myslim ze i tak ten Lenovo 3000 nebude spatnej a bude kvalitne provedenej.Rozhodne si myslim ze bude lepsi nez nejaky Acery a pod.
-
Mam Fujitsu Siemens Amilo M1450G, jsem docela spokojenej az na monitor. To sklo kterym se tak chlubí je fakt na ho..o. Ještě jsem nenašel místo, kde by se mi tam něco nelesklo. Úhly pohledu jsou strašný, stejně tak jo věrnost barev. Zkuste se taky při nákupu zamýšlet nad kvalitou displeje. Co je platný, že máte užasně ostrý obraz a 200fps v NFS, když tam vidíte jak soused zalévá zahrádku.
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
jestli jdes poprve do skoly a hodlas to brat vazne, tak na hry +- zapomen ;)
cim mensi ntb, tim "lepsi". V buse ma clovek problem s 14" ntb, vetsi bych uz opravdu ani neotevrel. Kdyz uz budes kupovat externi LCD, tak by ti 12" ntb stacit mohl - kdyz uz pojedes na delsi dobu nekam pryc a hodlas tam bydlet = povezes i vic veci nez jen brasku s ntb, tak se jedna krabice do ruky s LCD ztrati.
jen tak bokem: chces rady, ale stejne vis co chces. Proc se tedy ptas? ;) :p
ps: na jakou jdes skolu ? znam lidi co projeli VS az do ctvrtaku bez vlastniho pc
teď sem dojel do čr nevezl sem skoro nic a jaxe to proneslo takže to že bych někam sebou bral aj 20'' LCD bylů asi blbý vtip.....
hm to je hezké že prošli ale aj dybych na té škole nebyl tak nebudu bydlet bez pc..... btw du na vut