Jakykoli standartni soft (powerstrip radtweak atd) To restartuje a když s aktualnim radeditem a atiflashem zvednu takty tak mi win hlásí i po přeinstalaci driverů neznámý adaptér atd Co S Tíííííííííííím!!
Printable View
Jakykoli standartni soft (powerstrip radtweak atd) To restartuje a když s aktualnim radeditem a atiflashem zvednu takty tak mi win hlásí i po přeinstalaci driverů neznámý adaptér atd Co S Tíííííííííííím!!
Pokial nemas natiahnuty driver pre kartu tak nic nenataktujes. V prvom rade vyries problem aby ti system poznal VGA. Ked nic nepomoze tak sprav clean install a pouzi Cat 3.1 drivery hned po instalacii.Citace:
Původně odeslal AmOn_Lhaw
Rage 3D Tweak mi to taky restartuje - zatím to přisuzuju tomu, že to prostě víc nejde. Ale je mi to divný....Citace:
Původně odeslal AmOn_Lhaw
Nemůže to mít ochranu proti OC? Ty paměti jsou ale dost dobrý... ???
marty: pameti na R9000 jsou sice dobry ale podvyziveny takze nejdou moc tocit.. ba skoro vubec.
Me Rage3D nic neresetuje.
Moze.. ale to zistis iba ked tam napalis novy bios.Citace:
Původně odeslal Marty
Já to včera taktnul na 202 a spadlo to. Ostatně ty máš 2K, takže třeba je to chyba XP - klasika, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.Citace:
Původně odeslal DeeKay
A pak mi to při pokusu to nastavit zpět padalo znova, tak jsem R3DT odinstaloval, ale nevím jestli to pořád na těch 202 běží?
Nicméně asi ji trochu modnu, protože mi dost vadí že nejde na vyšší frekvenci AGP a mně by se hodila FSB 200, kdy už má AGP přes 40. (X4)
R3D nastavuje frekvenci pri startu, takze po odinstalovani ti to na 202 podle me nebezi :)
Ufiky uf :P - to jsem rád.
Takže už jen zjistit co tam je za regulátor napětí a trochu to zvednu a bude to :D jako na Velocity. BTW připrav mi jednu nálepku XP :) to okýnko na Chiefteku mi zeje prázdnotou, všechny nálepky už jsem nějak vyčerpal :(
O ochraně Xp vím ale nejde mi do hlavy nastavení přes bios stačí to změnit o 1 Mhz a je konec Xp se tváří že atm garf. je ale Jen 16Bit a bez akcelerace (vypnuté agp). Jenže problém s biosem je i v Me (multiboot)
Ale stačí vrátit hodnoty na default a je to okamžitě ok (jako že si to Xp najdou) ???