Slyšel jsem o tomto chladiči a chci kupovat novej a myslím že tento je do budoucnosti dost dobrej.nevíte někdo kde se dá v ČR koupit???
Printable View
Slyšel jsem o tomto chladiči a chci kupovat novej a myslím že tento je do budoucnosti dost dobrej.nevíte někdo kde se dá v ČR koupit???
Jo jo,měl bych stejnej dotaz.Ale co jsem se zatím díval po netu nevypadá to,že by se něco takovýho dalo sehnat.
;D skuste nalistovat www.kendi.sk, posielaju to aj postou , urcite maju Vulcano 11, idem reklamnut moju coolmod verziu Volcano 9SC, takze chcem dohodnut vymenu za doplatok rovno za Volcano 11, to by bolo velmi super ;D
P.S. este nemaju aktualizovany cennik ak kliknete v lavo na napis Thermaltake, nabehne stranka, www.chladice.sk, a potom vpravo je napis cennik a uz to frci, len tam nieje ta 11ka v cenniku aj ked v ponuke hej ??? ale maju ju :wink:
este jedna vec, vedia to zaslat aj postou su z Bratislavy, takze daky problem velky by v tom nemal byt :-)
nebo zkuste tenhle thread :-) http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=157595#157595
Nooo,vypadá to všelijak,ale jedno je jisté,že V11 teď momentálně nejsou k sehnání :evil: Mě by zajímalo, za jak dlouho si ji normální smrtelník jako já koupí?
volal som im a povedali mi, ze ich nemaju a ani nevedia kedy budu, ze vraj este niesu v Eu trhu. v ponuke uz ich maju, ale klamu - nemaju ich!!!Citace:
Původně odeslal MK2
Neviem ako klamu ked ti povedia ze nemaju tak ich asi nemaju.
To ze su v cenniku bez vceny je jasne ze nemaju.
Citace:
Původně odeslal DaTa