Omylem jsem si sebral z disku odíl fat 32.Na druhym disku kde mám 98 ten disk nevidim.Lidi poraďte mi jak to udělat.Mám tam cený data a jediný co mi to nabízí je format
Printable View
Omylem jsem si sebral z disku odíl fat 32.Na druhym disku kde mám 98 ten disk nevidim.Lidi poraďte mi jak to udělat.Mám tam cený data a jediný co mi to nabízí je format
Citace:
Původně odeslal Bukyn
zkus soft DRIVE RESCUE - doufám že se tak menuje.:? - dlouho sem ho nepoužíval. je free a umí najít jak smazaný data, tak sosnou data z pojebanejch oddilu, parkrat mi zachranil kejhak :o
Jj díkCitace:
Původně odeslal slesik
Sakra tak jsem to nikde nesehnal.Stáhnul jsem si Partition Magic 7 a moc tomu nerozumím...Help me!
super v partiton magicu pokud je jednotka videt jako unallocated tak na ni klikni a dej undelete.. a potom si dej copy disk a data se ti z toho vytahnou .. ted o vejkendu sem to delal a zachranil sem 9.5GB dat bez ujmy!!! tak snad se ti to povede
Hmm bohužel je unformatted sakra.... :-o To mám asi smulu co? To snad ne!!!76Gb je v háji :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Rygrsek
a mas tam v nabidce nejaky undelete nebo neco takovyho ???
Ak mas win 98 daj format , ale iba ten jednoduchy. Mal by Ti vytvorit plne zlozky . Kamosovi to tak slo. Nie to nieco ako keby si " disku povedal tu mas particiu" :wink:
Pripadne Paolo by Ti mohol poradit.
Díky ale už jsem to zformátoval a nainstaloval znovu ;D
takze si o fsechno prisel ??? ??? ???
??? skusil si NTFS for W98_Citace:
Původně odeslal Bukyn
2Rygrsek:Jj přesně tak :-o
2Ja8k1:Nezkusil :roll: