ktery z nich je nejlepsi?
Printable View
ktery z nich je nejlepsi?
Rozhodne Volcano 11, je celomedene, ma 80mm fan a navic rucni konrolu otacek...
ja mam 7+,ale zacinam poskulovat po tej 11-ke :?
boufam ze to V11 nebude mit ten vetrak na prdel jako mel V9
abych to zase nemenil za jinej ten co je u V9 strasne vrci a vybruje na low
Booooze, tihle hnidopisi... :lol:Citace:
Původně odeslal fabsa
Jinak z hlediska hluku melo vetrak na nic uz Volcano 7+, specialne na nizkych otackach to vrci jak vzteklej Punta... 8-)
Urcite Volcano11....
No len ci to bude vladat chladit na LOW otackach ked je celomedeny
:?
Ale kde sehnat tu slavnou 11-ku.
jeste jsem se tak nejak dival na netu na kvalitnejsi chldice a zaujal mne Thermalright SLK800, ale nejak jsem ho nikde na evropskych eshopech neobjevil... nevite, jestli se neda nekde pobliz sehnat?
Ludia taka mala otazka, som cital ze ked chcem prevadzkovat nizsie otacky tak mi to lepsie uchladi volcano 9 oproti 11ke??? to sa mi dako nevidi, zeby ten hlinik lepsie tahal, lahsie teda teplo, a ked to tak neventiluje vzduch tak na nizkych otackach je to lepsie ??? nerozumiem tomu uplne, idem reklamovat 9vinu a chcem za doplatok 11ku, ale ked som videl dotaz ze 9viatka polomedena lepsie uchladi nizke otacky tak vaham. Chcem prevadzkovat otacky do 2500ot. za min. , otazka na takych 2500otackach bude lepsie chladit Volcano 9s alebo Volcano 11??? ??? :?
MK2: docela by me zajima,o, co chces reklamovat na chladici... :)
napada mne maximalne tak vetracek... :) a ten ti taky muzou vymenit za jiny kousek s puvodnim pasivem, ne? :)
dokonca este vacsiu hlupost led diodky mi nesvietia :wink:
tak nevite nikdo o tom SLK800??? :?:
v Cechach urcite ne, zatim
http://www.3dcool.com/?module=product&sku=SLK800
http://www.kdcomputers.com/eui/prime/profile/1189.htm
:lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal MK2
Síce je to k smiechu, ale keď dáš za tie ledky nejaké prašule navyše a oni nefungujú, tak im to aspoň otrieskaj o hlavu...
Mas pravdu, proste dvoje funguju a dvoje nie, takze sa mi s tym nechce kaslat, a chcel som 11ku a to je pravda este raz, pocul to niekdo teda, ze polomedeny chladic volcano9 by to mal na nizkych otackach uchladit lepsie ako celomedeny volcano 11 na tych istych nizkych treba cca 2200-2500otaciek, a volcano 9 by to uchladilo akoze lepsie to sa mi nevidi nie???
ja si skor myslim ze ak je V11 celomedeny, chladi lepsie. u polomedeneho uz zvysovanie otacok nad 2500 nema viacmenej ziaden efekt, HLINIK to uz neutiahne so svojou tepelnou vodivostou. Na rovnakych otackach je vzdy lepsia med ako hlinik.
a kde zozenies tu V11ku? Ja som sa pozeral na www.kendi.sk, ale cenu tam este nemaju(asi este v11ky nemaju vobec - na mail mi odpisali, ze samozrejme ze ich budu mat, ale ze si torsku musim pockat, kym doarzi na EU trh).Citace:
Původně odeslal MK2
Kámo to bohužel nevim,ale z U.S.A jsem si omylem obědnal něco podobnýho a to tohle http://www.pretaktovani.cz/asp/count.asp?ArticleID=714Citace:
Původně odeslal gregorius
Tedko se mi to válí doma a vůbec to nevyužiju tak kdyby jste měli někdo zájem může to bejt vaše :-) Samozřejmě za rozumnou cenu! :-)
Mel bych zajem ale muzu mit V11 za 750,-(neptejte se jak) Takze bych asi vic moc nedal...
Asi to neni SLK-800?
Neboj nebudu se ptát :lol: Je to jen pasiv tak mi napiš kolik si představuješ cenu a uřčitě se dohodnem.Mě je doma k ničemu! :-(Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Ondřeji napiš mi SZ
Vzdyt je tomu SLK-800 dost podobnej, proc je ti na nic? Ale vypada fakt skvele, skoda ze neni na Socket 478 :-(
BTW kolik te stala posta z USA a kolik ten chladic?
No nevim jestli podobnej SLK-800 ma doleuzouckou zakladnu a v tom je husta! - nejlepsi..!Citace:
Původně odeslal Fila
Podívej se co mam za Socket! :idea:Citace:
Původně odeslal Fila