Můžu vám říct,že už jsem vyzkoušel hodně ovladačů,ale největším překvapením je nejrychlejší ovladače jsou Catalyst 2.1(7.70),např v 3D Marku vám to hodí až o 300 bodů víc,což je s podivem.Nebo máte jiný názor
Printable View
Můžu vám říct,že už jsem vyzkoušel hodně ovladačů,ale největším překvapením je nejrychlejší ovladače jsou Catalyst 2.1(7.70),např v 3D Marku vám to hodí až o 300 bodů víc,což je s podivem.Nebo máte jiný názor
Mno se starejma Catalystama mi bezi 3DM 03 cca desetkrat pomaleji, nez s trojkovou radou, u her jsem po instalaci novejsich taky zaznamenal zrychleni...
Podotykam ze jsem pouzival 2.2, ne 2.1, ale nemel by mezi nimi byt zase tak podstatny rozdil.
Jo já mám jinej názor.Mě to s Catalystama 2.1 (7.70) vůbec nejede!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Nicitel
Citace:
Původně odeslal Nicitel
No to neni zas az tak nic prekvapiveho, protoze starsi ovladace byli optimalizovane na vykon primo v 3Dmark 2001. Bohuzel jak uz se tu mnohokrat psalo 3DM2001 neni jediny test na svete a tudiz nelze vysledky v nem dosazene povazovat za objektivni v pripade novych her. Nejlepsi variantou je kombinace nekolika testu. Nove ovladace rady 3 a vyse jsou optimalizovane pro vykon v soucasnych 3D aplikacich. Myslim ze nove 3.1 jsou v 3DM2003 urcite rychlejsi nez 2.1 a v UT2003 jiste taky.
Uz vidim jak nekdo bude downgradovat drivery na 2.1 kvuli 200bodum v 3dm2k1 kdyz cim novejsi catalisty tim vic opravenych chyb a i vykon v novych hrach je vetsi u novejsich ovladacu
Hmm bych ziskal 5% navic a nic by ne nefungovalo, krpilo atd. Tomu rikam dobra koupe ;)Citace:
Původně odeslal Nicitel