Re: Logitech Z-4 vs. Z-2300
No, jelikož jsou Z-2300 postaveny o třídu výš, je asi hned celkem jasné co bude hrát lépe. Slyšel jsem Z-3, a není to nic moc. 20cm basový reproduktor je nacpaný do maličké ozvučnice, výsledkem jsou dost nepřesné zahuhlané basy. Celková kvalita zvuku nic moc, lépe hrály rozhodně Creative Inspire T-2900. Přímo Z-2300 jsem neslyšel, ale troufám si tvrdit, že budou hrát o maličko lépe než Z-5300, které znám poměrně dobře a mám na nich naposloucháno hodně. Z-2300 budou mít zvukový přednes rozhodně čistší, nemluvě o vyšším výkonu.
no t2900 mam doma dlhsiu dobu a so z3 sa to ani neda porovnat, z3 su v kazdom pasme lepsie a narozdiel od t2900, dokazu hrat aj stredy. domysliet si viem aj ja ze 2300 budu hrat lepsie, ale chcem byt o tom presvedceny.
inak dakujem za nazor.
Citace:
Původně odeslal
netso
no t2900 mam doma dlhsiu dobu a so z3 sa to ani neda porovnat, z3 su v kazdom pasme lepsie a narozdiel od t2900, dokazu hrat aj stredy. domysliet si viem aj ja ze 2300 budu hrat lepsie, ale chcem byt o tom presvedceny.
inak dakujem za nazor.
Tak to je zvláštní, já měl doma přímo vedle sebe Z-3 a T2900 a i když Z-3 vypadají mnohem lépe, T2900 je u mě přehrály na plné čáře (právě středy mi přišly o dost lepší u T2900, Z-3 mají maličké měniče a rozhodně jsem neměl pocit kvalitních středů, zato se mi o něco více líbily výšky). Asi máme jiný vkus ;) Rozdíl zvuku Z-2300 / Z-3 je pro mne dost zásadní, ale nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby sis Z-2300 poslechl na vlastní uši.
jj, ale tam odkial ja pochadzam je nemozne vypocut si ich. ale asi to zariskujem, aj ked mozno to ani nie je risk.
btw: asi mame odlisne usi :)
doporučuju Z-2300. když je nastavíš, určo budou hrát líp než Z3 a asi i líp než Z4 ale krk bych na to nedal. Z-2300 i Z3 sem slyšel a kdybych kupoval logitech repráky, jasně bych vzal Z-2300.
no ja som mal creative P380 na integraci...zvuk sa zdal byt dobry...potom z2300 na integraci dfi ...proste neskutosny skok oproti tym creativom basy uzasne hudba uzasna proste zazitok pocuvat...avsak z prichodom M-audio revolution 5.1 sa zacinaju prejavovat neduhy z2300...stredne pasmo je celkom slabe a niektore pesnicky zneju otrasne...
ale urcite radim ich kupit su dobre za tu cenu ;) a dostanes peckovy subak to vybija okna:D
Asi pol hodinu mi hraje doma Z-2300 (na integrovanej zvukovke). Zatial som nič nešteloval, ale musím povedať že to hraje perfektne, až na to, že na moju malú izbu (14,5m2) je to moc silné. Tieto repráky majú dostatočne silné basy aj bez subwoofra. Už teraz som stiahol "bass" na minimum, na nočné sledovanie filmov asi naďalej budú slúžiť slúchatká KOSS UR/29.