GeForceMX 440 8xAGP - LCD - problem - obraz
Zdravim,
mam MB KT4V a na nej spominanu GeForce, BIOS nastaveny vacsinou na AUTO a default. WinXP + All4inOne + ovladace 66.39. Pri spusteni graficky narocnejsej hry napr. FarCry sa zobrazuju resp. vystreluju na roznych miestach vodorovne tenke pruhy. Vyskusal som aj ine ovladace, ale efekt stale rovnaky.
Dik za kazdu odpoved ....
http://4um.ocguru.cz/images/smilies/...n_confused.gif
:???:
Re: GeForceMX 440 8xAGP - LCD - problem - obraz
A nemáš tu kartu trochu nataktovanou?
A těch AGP 8x... to asi není standard tý karty, ne? Jestli na tom ta karta skutečně jede, tak bych to zkusil vypnout.
Případně jestli se ta karta trochu moc nehřeje..
Je to karta s podporou 8xAGP a aj doska je o.k. Tak nevidim dovod to nevyuzivat. Nataktovana nie je , frekvencie som ponechal default. Jedna sa mi o to, ze uz v minulosti som to mal nastavene vsetko o.k., ale zabudol som presny postup a teraz sa eviem do to dostat.
Teraz mam nastavene
BIOS:
FastWrite Enabled
Latency 32
Primary GA PCI
IDEBusMaster Enabled
NVIDIA:
Podpora Directx, OpenGL - ok.
Casovanie - windows
Snizoval som LOD ale nepomaha to.
a taka mala otazka co toto preboha robi v chipovych sadach????
presun do nv grafik
Citace:
Původně odeslal
IvanK
Je to karta s podporou 8xAGP a aj doska je o.k. Tak nevidim dovod to nevyuzivat. Nataktovana nie je , frekvencie som ponechal default. Jedna sa mi o to, ze uz v minulosti som to mal nastavene vsetko o.k., ale zabudol som presny postup a teraz sa eviem do to dostat.
Teraz mam nastavene
BIOS:
FastWrite Enabled
Latency 32
Primary GA PCI
IDEBusMaster Enabled
NVIDIA:
Podpora Directx, OpenGL - ok.
Casovanie - windows
Snizoval som LOD ale nepomaha to.
FastWrite daj na Disabled, a skus prehodit do AGP 4x modu ak sa da... Ak nie, pozri ci sa VGA neprehrieva - ci sa na nej toci ventilator, pripadne pasta mediz chladicom a jadrom, ak nie, moze byt vadna. Inak aj zdroj... Skus VGA v inom stroji ak nepomoze to co som pisal vyssie... ;)
zrovna u tehle karty a desky bych zkusil spis AGP 2x. koneckoncu tam stejnak vic neni potreba ( podobnou konfiguraci jsem mel sveho casu na stole ).