nefunguje mi nezavysle na dvou pocitacich... vzdy se sekne pri nacitani kontakt listu.. dela to jeste nekomu? kontakt list mam velky cca 500 men
Printable View
nefunguje mi nezavysle na dvou pocitacich... vzdy se sekne pri nacitani kontakt listu.. dela to jeste nekomu? kontakt list mam velky cca 500 men
tak ja ho mam stale... :-(
nesouvisi to nejak s timhle? http://www.miranda.cz/forum/viewtopic.php?t=3887
Haluzí mi stále, přicházejí mi znovu staré message, občas běží pomalu a teď jsem ho musel ustřelit, protože bral 100 procent cputime jednoho jádra ... :mad:
Situace je takova ze AOL dojeblo avantary a klienti se pri prijmu zacykli.
Pro Miranda usery je reseni vypnout avatary a vymazat jejich cache v Miranda/ICQ pak to funguje uz v pohode.
Pro ICQ zatim asi jedine spolehlive pouzivat ICQgo ci prechod na Mirandu :)
jinak jane, ty jsi vcera asi 10-20min lital furt offline-online porad za sebou, jen tak pro tvoje info.
tak se vsem omlouvam, asi jsem taky schazoval.. tedka uz je to OKa. Tedy jane schazoval jsem te asi ja - s nejvetsi pravdepodobnosti nejen, protoze jsem byl online s Mirandou jen tak 2 hod dneska a vcera.
Maule to je blbost, tedka jsem to zkousel a jede mi to i s lidma co maj ICQ5, dale neschazoval jsem predtim kdyz jsem posilal zpravy nekomu kdo me v kontaktu nemel.. to jsem predtim jeste zkousel.
Maule, uz si me zase muzes pridat ;)
EDIT, maule to je divny s janem uz jsem si tedka normalne psal.
Tak mě to stále tuhne při načítání kontaklistu..už asi dva dny.Mám nainstalovanej ještě qip a ten jede bez problému.
Protoze qip rules :P (no flame, qip mel zase problemy po posledni zmene protokolu .. proste to panove z AOL pekne vite co)
Rofl tak ja definitivne uz pouzivam iba mirandu na shitozne icq5.1 nemam nervy .. furt sa to j3be :mad:
Za vsetko mozu domrdane icq serveryCitace:
Původně odeslal zive
To s tim nema moc spolecneho, cokoliv jineho nez ICQ originalniho je rulz, ale problemy na ty ostatni dopadaji uplne stejne. Duvod proc tedka QIP jde je ten ze neumi pracovat s avatary, ze? A to je cely problem, ktery tady je.
Tedy nepsal bych, ze qip rulz, protoze furt funguje, to je dano tim, ze ma malo funkci. Vec, ktera nema moc funkcni ma mnohem mensi pravdepodobnost na to, ze se rozbije ;)
QIP avatary zobrazuje v "user details" :)
GAIM v Linuxe sa neserie vobec.
Ja pouzivam Mirandu 0.5 a tiez sa mi neserie nic... a to mam v contact liste ludi pozehnane...
Taky bez problémů (klient Miranda), ale abych pravdu řekl, už delší dobu uvažuju nad tím, že změním protokol a vykašlu se na icq, protože ty neustálé změny v protokolu, výpadky atp. mě už, mírně řečeno, začínají srát.
Já už jsem se rozhoupal ke změně a jedu na jabberu (přes Mirandu), mohu doporučit.
No uz dlhsie planujem spravit si vlastny jabber server, len som sa k tomu stale nedostal.
Taky jsem měl stejné problémy s tuhnutím - 100% zátěž CPU a výtuh při načítání kontaktlistu, tak jsem přešel na ICQ 2003b, které oproti ICQ5.1 tímto neduhem netrpí. Přecházet na Mirandu se mi nechce, protože když jsem to zkoušel naposledy tak měla problém s pravidelným každohodinovým přerušením připojení, přes instalaci několika doplňků k automatickému znovupřipojení to zkrátka nefungovalo dobře...
P.S. Navíc ty smajly v ICQ5.1 byly naprosto příšerný...
jj, kamoš je už pár let na 2003b a přežil to v poho... je to logický, když tam nejsou avatary, že... O:)