waw z instalace SoundBlaster Live!
Nevím kam to dát, tak to přesuňte.
Potřeboval bych waw se zahřměním, který se uloží někam do windows při instalaci této zvukovky. Někam jsem ho zasel a chtěl bych si ho vrátit do systému jako zvuk při přihlášení do windows. Může mi někdo pomoct? Dal by se najít přes knihovnu ve WMP.
Re: waw z instalace SoundBlaster Live!
Doporučuji nabídka start, hledat , všechny soubory a složky(pak upřesni pouze na složku program files\creative) a zadej hledat *.wav ...výsledky si přehrej a daný zvuk si předej ke zvuku pro spuštění ;) Hosana :)
Nepsal jsem nic o tom, že bych měl v pc nainstalovaný Creative. To bych neměl žádný problém. Ale jinak dobrý pokus.
Citace:
Původně odeslal
jagoro
Ale jinak dobrý pokus.
Tak místo Program Files\Creative prohledej všechny disky, to je opravdu tak složité?
Citace:
Původně odeslal
jagoro
Někam jsem ho zasel... Dal by se najít přes knihovnu ve WMP.
Opravdu z těchto informací vyplývá, že je někde v počítači? Když ho nenajde WMP a nezobrazí v knihovně, najde ho systém? Zkuste si to, přesuňte nějaký waw a pak ho hledejte přes WMP. Dám celoroční plat za to, že ho najde.
Ocenil bych, kdyby sem postovali jen ti, co mají nainstalovaný tento HW a SW a mohli by mi tento soubor poslat.
Měl by jsi se naučit pořádně psát své příspěvky! Kdyby jsi napsal hned svůj post srozumitelně tak zde nemusíme ztrácet čas! :???:
Ještě pak někomu vytkni, že nerozluštil Tvůj tajný podtext. Napíšu rovnou, kdo mi zašle na email zvuk hromu "creative" a hotovo. A nemíchám to s vyhledáváním v WMP. To bych zase ocenil já...
No jo, to je fakt. Netušil jsem, že šifruju, když píšu to o WMP místo Start/Hledat. Všem se omlouvám.
Ten waw je na instalačním cd, jmenuje se CTMELODY a stačilo jej nakopírovat do C:\windows\media, není potřeba žádná instalace. To cd musí být opravdu rarita, když ho nikdo nemá, takže kdyby to někdo potřeboval, tak já ho sehnal!!!
Jen takova technicka :) Pise se WAV ne WAW, od slova Wave (vlna) ;)