Enermax Liberty 500W+DFI nF4Ultra
ahojte, koupil jsem si vyse uvedeny zdroj (alfacomp), ale po zapojeni (SPRAVNEM!) a zapnuti pc se zdroj proste sepnul, komp jakoby naskocil, roztocily se vsechny vetraky, a hned se vypl (cca 0.3s). Zkouseno nekolikrat. V PC urcite chyba neni, pac jiny zdroje (shit EC 300w a LCPower-550W) jedou v pohode..
Reklamoval jsem to v Alfacompu, a rekli mi, ze na vine je UDAJNA "prece zrejma" nekompatibilita desek DFI a zdroju Enermax, cemuz moc verit nechci, protoze tak prestizni vyrobce zdroju jako Enermax by si snad nemohl neco takovyho dovolit (a jeste na to nikde neupozornit .. )
Uz jsem to vymenil za Fortron Epsilon 700W (kdyz uz, tak uz), ale jen by me zajimalo, co si o tom myslíte .. nemáte nekdo zkusenosti s kombinaci dfi+enermax ? afaik na XS.org to ma hromada lidi, a nikdo si nestezoval.... :(
Predem dík
Re: Enermax Liberty 500W+DFI nF4Ultra
Citace:
Původně odeslal
Conflict
ahojte, koupil jsem si vyse uvedeny zdroj (alfacomp), ale po zapojeni (SPRAVNEM!) a zapnuti pc se zdroj proste sepnul, komp jakoby naskocil, roztocily se vsechny vetraky, a hned se vypl (cca 0.3s). Zkouseno nekolikrat. V PC urcite chyba neni, pac jiny zdroje (shit EC 300w a LCPower-550W) jedou v pohode..
Reklamoval jsem to v Alfacompu, a rekli mi, ze na vine je UDAJNA "prece zrejma" nekompatibilita desek DFI a zdroju Enermax, cemuz moc verit nechci, protoze tak prestizni vyrobce zdroju jako Enermax by si snad nemohl neco takovyho dovolit (a jeste na to nikde neupozornit .. )
Uz jsem to vymenil za Fortron Epsilon 700W (kdyz uz, tak uz), ale jen by me zajimalo, co si o tom myslíte .. nemáte nekdo zkusenosti s kombinaci dfi+enermax ? afaik na XS.org to ma hromada lidi, a nikdo si nestezoval.... :(
Predem dík
Mám Enermax Liberty 500W s deskou DFI (už několikátou ) a žádný problém nikdy nebyl...
Díky za quick answer. Pak teda fakt nevím, maximálně vadný kus (ale v Alfacompu mi tvrdili, že prý je to NEKOLIKATY pripad problemu nekompatibility mezi DFI a Enermaxem .. )
Doufám, že jsem s tím Fortronem 700 nešlápl vedle, podle zahraničních recenzí by měl být uplne super-trooper. A kdyz uz jsme u toho, zeptam se:
kdyz ma zdroj 4x +12V vetev, to musím zapojit 4 konektory do desky? Mozna je to stupidni otazka, ale nejak mi to unika .. na kazde desce co jsem mel je ATX konektor (20 / 24pin) a 4pin +12V1/2 konektor ..
Díkec :-)
P.S.: Mozna to nepatri k danymu threadu, ale nechci kvuli tomu zakladat novej.
Tak už to mám potvrzeno i z DFI (technical support), pokud by to někoho zajímalo:
nektere REVIZE !!! desek DFI mají problémy (mnou popisovaný) s NEKTERYMI !!! zdroji řady Liberty ... (takze napr. moje DFI Ultra-M2 a liberty 500W = nee)
Pokud by teda nekdo chtel enera k dfi, radsi si to predem ozkousejte (samozrejme pokud máte možnost), abyste pak z toho nemeli zbytecny problemy a nebyli bez PC :)
That's all, folks.
tak to napis i do tohoto tematu
DFI LanParty NF4 serie - FAQ'n'Guides UP 20/7
at se pak lidi zase zbytecne neptaji