Ahoj, zajímaly by mne vaše zkušenosti na těchto kombinacích. Stabilita, OC, kvalita obrazu, výkon...
Není na tom nic špatného, nebo je tam něco shnilého? :p
Printable View
Ahoj, zajímaly by mne vaše zkušenosti na těchto kombinacích. Stabilita, OC, kvalita obrazu, výkon...
Není na tom nic špatného, nebo je tam něco shnilého? :p
uplne normalne to ide.
Mal som N-force 2, teraz mam N-force 3 a mal som Atiny 7500 LE, 7500 PE a teraz 9800 Pro a nikdy ziaden problem zeby to robilo problemy.
Kombinace některých desek od Asusu a MSI nF4 + Radeon X1600 (v případě Asus K8N4-E Deluxe s celou řadou X1xxx) způsobovala nízkou stabilitu, artefakty atp., ale ATi to vyřešila v Cat.6.7. Byla to vina výrobců desek, ne ATi ani nVidie (např. desky od DFI nebo Gigabyte tyto problémy vůbec neměly).
nForce2 + R9800Pro = No problem.
Ne, není to nic z "minulosti", ale tvojí desky se to netýkalo. Problémy byly především s Asus K8N4-E Deluxe (všechny X1xx0), Asus A8N5X (Sapphire X1600XT: problémy, MSI X1600PRO: problémy, Asus X1600XT Silent: problémy), MSI K8N Neo3-F (Sapphire X1600XT: problémy, MSI X1600PRO: OK) a pár dalších.
Díky všem za zkušenosti.
Dlouho jsem vybíral desku, volba padla na NF4 plus 7900gt... Pak jsem se rozhodl opět vyzkoušet Ati, r1900gt. Ted rozmýšlím, jestli budu v následujících dvou letech potřebovat crossfire nebo ne:neutral:. Kdyby ano, fakt nevím co bych pořídil jako crossfire desku...
moj nazor je ze crossfire su vyhodene prachy