Notebook a pripojeni CRT nebo TV.
Mam ntb viz. podpis s GK ATI R9700.
Rozliseni displeje u ntb 1400*1050.CRT pak vetsinou 1024*768 a TV 640*480.
Vzdy kdyz se pripojim k CRT nebo TV(napr. sledovani filmu),tak resim problem s tim,ze pokud si nezmenim rozliseni displeje v ntb na rozliseni toho druheho zarizeni,tak na druhem zarizeni neni vykryta cela plocha obrazovky nebo naopak je obraz vetsi a presahuje jakoby za hranice obrazovky.
Kde mam co nastavit,abych mohl mit na ntb puvodni rozliseni a na druhem zarizeni to jeho optimalni rozliseni?
Prepnutim druheho zarizeni na primarni a nebo pokus o nastaveni jeho rozliseno ve vlastnostech nepomaha :-(
Diky za radu.
Re: Notebook a pripojeni CRT nebo TV.
Pokial sa Ti jedna len o sledovanie filmu , tak to neries , zapnes si theatre mode a obraz budes mat na tv ok a na notebooku v okne. Ak by si chcel ovsem na TV aj pracovat , musel by si znizit rozlisenie na notebooku aby si nemal rozorvany obraz na TV. U mna doma testovane na CRT , som znizil na 1024x768 a obraz na TV bol ok. Osobne pri pozerani filmov mi to nevadi , ale na pracu to neni.
Re: Notebook a pripojeni CRT nebo TV.
No já zásadně používal s notebookem (1280x800) "Rozšířit plochu i na tento monitor" z nabídky, kde se mění rozlišení monitorů... Pak v MV2 player nastavit pár věcí v Expert mode (že to chceš na TV mode, monitor č. 2, nastavit jeho rozlišení ...) a jede to (až na to, že mám vyčvachtanej konektor, takže budeme řešit VGA->Scart :) )