Rychlospojky ve vodnim okruhu
Zajimalo by me, jestli byste si dali do okruhu rychlospojky, konkretne nekam primo do PC? Rychlospojky se mi totiz jevi jako nejlepsi varianta, ale vubec netusim jak je to s jejich zivotnosti. Nerad bych aby treba po par mesicich z nich ukapla kapka (nebo vic..) do kompu.
Re: Rychlospojky ve vodnim okruhu
O vikendu budu rychlospojky davat, snad nepokapou, zdaji se mi kvalitni - zn. CPC http://www.colder.com/asp_main/WhyUseACPCCoupling.asp
Citace:
Původně odeslal
MV
A kde jsi je sehnal??? Ja mam standardni DIN 7,2 (rychlospojka a protikus) shanim takovou, aby nevyteklo nic z zadne strany...
Sehnal jsem je na inzerat od jednoho cloveka, byl to primo typ pro zalman reserator (hadice 8/12 mm).
Ted jsem v jednom obchode slysel, ze rychlospojky (standardni DIN 7,2, ty mosazne, ne plastove) nejsou urcene pro vodu, ze zreznou a zacnou tect. Bohuzel predtim v jinem mi tyhle doporucili a ja uz mam cele vodni chlazeni postavene na techto rychlospojkach.. Mam se zacit bat ze mi to zacne tect, popr. jak se tomu branit?? 2 rychlospojky mam totiz i primo v kompu na grafarnou a to by ji mohlo byt i osudne... (draha sranda 7900GT)
Citace:
Původně odeslal
ice2002
Ted jsem v jednom obchode slysel, ze rychlospojky (standardni DIN 7,2, ty mosazne, ne plastove) nejsou urcene pro vodu, ze zreznou a zacnou tect. Bohuzel predtim v jinem mi tyhle doporucili a ja uz mam cele vodni chlazeni postavene na techto rychlospojkach.. Mam se zacit bat ze mi to zacne tect, popr. jak se tomu branit?? 2 rychlospojky mam totiz i primo v kompu na grafarnou a to by ji mohlo byt i osudne... (draha sranda 7900GT)
kdyz nejsou vhodne pro vodu, pro co jsou vhodne?
navic dost dobre nechapu, jak muze mosaz zreznout?
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
kdyz nejsou vhodne pro vodu, pro co jsou vhodne?
navic dost dobre nechapu, jak muze mosaz zreznout?
na vzduch, aspon to rikal ten chlapek v obchode...
Tak jsem zvedavej, v okruhu mam zatim 6 a pak bude 7 rychlospojek. No zatim nemam inhibitor koroze, tak doufam ze to bez nej nejakou tu dobu vydrzej.. Kdyby nahodou nektera rychlospojka zacala prosakovat, dam vedet...
Citace:
Původně odeslal
pre.vit
Tak jsem zvedavej, v okruhu mam zatim 6 a pak bude 7 rychlospojek. No zatim nemam inhibitor koroze, tak doufam ze to bez nej nejakou tu dobu vydrzej.. Kdyby nahodou nektera rychlospojka zacala prosakovat, dam vedet...
mas nekde nejakej obrazek tech rychlospojek?
docela by me to zajimalo