nVIDIA ForceWare - applikacne profily, vyber jazyka
Nazdar, neviem si poradit s dvoma vecami v nastaveniach forceware.
1. Daju sa nejak ulozit aplikacne profily? Vzdy ked instalujem novu verziu tak o vsetko pridem. Mam par starych hier, pre ktore mam nastavene AA a AF cez ovladace a rad by som to iba nejak "loadol" po instalacii novej verzie.
2. Pouzivam anglicke XP a mam anglicku verziu ovladacov. V tom novom prostredi ovladacov mi to dava slovencinu. Neda sa to nejak prepnut do anglictiny? Tym slovenskym vyrazom nie som nadseny. Zatial pouzivam stary interface, ktory je v anglictine, lebo na ten novy si neviem vseobecne zvyknut ale ktovie dokedy bude stary interface...
Re: nVIDIA ForceWare - applikacne profily, vyber jazyka
on ti to prepne kvoli tomu, ze mas nastavene zrejme slovenske veci v language settings aby ti sla diakritika, mozno keby si si zmenil umiestnenie na UK tak to pojde do eng :) (neskusane)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
on ti to prepne kvoli tomu, ze mas nastavene zrejme slovenske veci v language settings aby ti sla diakritika, mozno keby si si zmenil umiestnenie na UK tak to pojde do eng :) (neskusane)
OK, dik za info, moznu pricinu. Myslel som, ze ked stiahnem anglicku verziu tak tam bude len anglictina. V medzinarodnej verzii by tej slovenciny asi viac nebolo, mozno aj stary panel. Kazdopadne ten jazyk nie je az taky kriticky, kedze stary panel je eng ale tie profily ma stvu viac, s tym je vzdy praca a kym mi dojde preco je ten legoracer taky hranaty...
Citace:
Původně odeslal
ace
Nazdar, neviem si poradit s dvoma vecami v nastaveniach forceware.
1. Daju sa nejak ulozit aplikacne profily? Vzdy ked instalujem novu verziu tak o vsetko pridem. Mam par starych hier, pre ktore mam nastavene AA a AF cez ovladace a rad by som to iba nejak "loadol" po instalacii novej verzie.
http://www.nhancer.com/
OK, dik. Vyskusam. Chcel som vyhnut dalsiemu sw ale so to bez toho nepojde.
==
edit: splna to ucel, pri prvom spusteni nhancer-a po instalacii novych ovladacov nhancer vyzve na recovery stratenych profilov