přihlášení do domény přes wifi
Zdravim mam problem s pripojenim pocitace s pomoci wifi do site s domenou. V pocítaci je wifi karta Linksys WMP54G na druhé strane je Buffalo 54/11Mbps Wireless Compact AP/Bridge. Problém je v tom ze pokud se chci prihlasit do domeny stale me to hlasi ze je nepristupna coz je tim ze v okamzik kdy mam obrazovku na prihlaseni do pc/domeny jeste neni spojená sitovka s apckem a ja netusim jak ji donutit aby se spojila jeste pred tim nez se prihlasim. Jinak samozrejme ze pokud se prihlasim k pocitaci (mimo domenu) tak vsechno funguje spravne.
Dika za kazdou radu
Re: přihlášení do domény přes wifi
V praci na tohle pouzivame inteli wifi v notebookach- WiFi Pro 2200 tusim(mimochodem desny shity) a ty maj v SW baliku utilitku prelogon. Pred logovanim se pusti nastavenej konfiguracni balicek a v domene te to overi. Ale netusim jestli neco podobnyho bude k nalezeni i u Linksyse. Pak to umej este Cisco wifi a jelikoz je Linksys prevleceny cisco tak by to mohlo jit. Prozkoumej este wokeni nastaveni wifi tam by neco podobneho mohlo taky byt.
me to fungovalo jednoduse tak, za jsem pred tim nastavil pripojeni WiFi jenom pres ten Windows manager, a potom kdykoliv jsem byl v dosahu signalu AP tak se pripojil a mohl jsem se prihlasit do domeny...
Citace:
Původně odeslal
wlcheck
me to fungovalo jednoduse tak, za jsem pred tim nastavil pripojeni WiFi jenom pres ten Windows manager, a potom kdykoliv jsem byl v dosahu signalu AP tak se pripojil a mohl jsem se prihlasit do domeny...
tak se to dělá standartně ,ú