Novy chladic od Scythe: Scythe SCINF-1000 Infinity
Tak to vypada, ze Scythe ma novy chladic, ktery jde na socket AM2 :)
http://www.scythe-eu.com/products/cp...SCINF-1000.php
U nas zatim jeste nikde neni skladem, nicmene na Casemoddingu by mel byt do peti dnu :D
http://www.casemodding.cz/index.php?...co=1836&kat=75
Re: Novy chladic od Scythe: Scythe SCINF-1000 Infinity
Hmmm,vylepsenej Ninja...
Vypada solidne,hlavne tolik pridanych heatpipes.Jsem zvedavej jak to bude chladit - jak s.939,tak i AM2 :D
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Hmmm,vylepsenej Ninja...
Vypada solidne,hlavne tolik pridanych heatpipes.Jsem zvedavej jak to bude chladit - jak s.939,tak i AM2 :D
Přidanejch heatpipes? Já vidím 10 místo původních 12... nebo jsem něco přehlídl? Jinak se mi samozřejmě líbí... :cool:
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Přidanejch heatpipes? Já vidím 10 místo původních 12... nebo jsem něco přehlídl? Jinak se mi samozřejmě líbí... :cool:
Souhlas, Ninja ma 4*3 heatpipes na kazde strane, kdezto Infinity ma 2*5 pouze proti sobe, jinak to zebrovani mi prijde hustsi oproti Ninjovy.
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Souhlas, Ninja ma 4*3 heatpipes na kazde strane, kdezto Infinity ma 2*5 pouze proti sobe, jinak to zebrovani mi prijde hustsi oproti Ninjovy.
Já jsem to od oka spočítal na tomhle obrázku a porovnal doma s Ninjou.
http://www.scythe-eu.com/products/cp...nity-front.jpg
Přijde mi to stejné...
Panove,no jo,mate pravdu...Tak to se omluvam,ted jsem si toho vsimnul.Zmatlo me ze je na kazdy strane (na dvou stranach) tech 5 heatpipes...
Kazdopadne ale to chlazeni me bude dosti uajimat,jelikoz se stale rozmyslim mezi TT BT,Ninjou a ted asi i timhle.
EDIT: Maule,takze to teda asi bude chladit stejne jako Ninja si myslim a akorat u toho upravili to,aby sel i na AM2
Skladom uz u nas bol dokonca sa aj vypredal. Pondelok dalsie varky. Co sa tyka vykonu je uz odtestovany do nedele bude vysledok od Bikermotyla na www.pretaktovanie.sk. Samozrejme vsetky predosle testy pasivov budu zahrnute (vysledky) a porovnane. Vysledky su no ...zaujimave.
Inac je to celkom macek, trosku blbe balenie (ventilator je sice zabaleny tak ako na NINJA PLUS, ale papier / vystelka medzi hornym okrajom a ukoncenim pipe je dost tenka a moze dojst k poskodeniu lopatiek a framu / ramu ventilatora).
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Panove,no jo,mate pravdu...Tak to se omluvam,ted jsem si toho vsimnul.Zmatlo me ze je na kazdy strane (na dvou stranach) tech 5 heatpipes...
Kazdopadne ale to chlazeni me bude dosti uajimat,jelikoz se stale rozmyslim mezi TT BT,Ninjou a ted asi i timhle.
EDIT: Maule,takze to teda asi bude chladit stejne jako Ninja si myslim a akorat u toho upravili to,aby sel i na AM2
NA AM2 budu kazdu chvilu dostupne Scythe NINJA PLUS rev. B a tiez SCYTHE MINE rev. B ;).
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Já jsem to od oka spočítal na tomhle obrázku a porovnal doma s Ninjou.
Přijde mi to stejné...
Mas pravdu, sorry, spocital jsem to a taky a je to stejne.
Jedinym rozdielom je asi vyzarovacia plocha, ktora je cca 8850 cm2 a teda hodne vyssia oproti napr. NOCTUA 12, ktora ma ak sa nemylim 5000 cm2. Vsak vysledky onedlho...pridam potom odkaz.
Zde je review, chladi pekne, ale porovnani je o nicem. Teplota v mistnosti - 29 stupnu.
http://www.hartware.de/review_604_1.html
Je nejaka moznost, jak jednoduse predelat stareho Ninju na AM2 nobo musim jak trubka stareho prodat a koupit novou revizi :rolleyes: ?
EDIT: Jaky je rozdil uchyceni mezi 1000 Infinity a Ninjou
Prerobit sa neda...ako som pisal vyssie od stredy uz budu dostupne Scythe NINJA PLUS rev. B s podporou AM2.
Recenzia, ktorú Gabo spomínal, je práve čerstvo nahodená, ak má niekto záujem..
http://pretaktovanie.sk/obr/chladice...ty/01_logo.gif
Citace:
Původně odeslal
Bikermotyl
Recenzia, ktorú Gabo spomínal, je práve čerstvo nahodená, ak má niekto záujem..
Moc pekne, koukam, ze Ninja ma pravem nastupce na trune :D Ten rozdíl v teplotach pri oc na 2.9 Ghz je uz celkem velky oproti Ninjovy. Opravdu velmi povedeny chladic :)
Diky za recenzi
Taky na něj mám zálusk ale nevím jestli ho nacpu na Asus M2N-E? Hlavně ten radiátor chlazení chipsetu by mohl překážet?
Myslím, že sa tam vprace. Ak dobre pozerám na tú dosku z profilu, o moc vyšší ako pamäťové moduly ten radiator z čipsetu nie je. Pre istotu to premeraj, problém to nemôže byť -> od stredu socketu je rebrovanie Infinity 63mm a najspodnejšie rebro je 36mm od základne.