Ahojky, mám tyto repro a řeším problém jak je prodloužit kabeláž vedoucí k zadním bedýnkám. Tyto reproduktory jsou připojeny k zesilovači dvoulinkou zakončenou cinchem. Existuje takové prodloužení? :o
A pokud ne, tak je jiná cesta jak si pomoci?
Printable View
Ahojky, mám tyto repro a řeším problém jak je prodloužit kabeláž vedoucí k zadním bedýnkám. Tyto reproduktory jsou připojeny k zesilovači dvoulinkou zakončenou cinchem. Existuje takové prodloužení? :o
A pokud ne, tak je jiná cesta jak si pomoci?
Jo jasně, že existuje... třeba tady.
http://www.lan-shop.cz/kabely-pc-ostatni/ostatni/15277
A nebo se to dá přece spájet, ne?
O tomto kabelu jsem věděl, jen mě mátlo že toto je "jednolinka" a kabel od Inspire je dvoulinka. Je to pouze bužírkou kabelu,vnitřek je stejný,že? ;)
To přece nemůže být "jednolinka". I to, co je v tom odkazu musí být dvoulinka, ne? Něčím musíš vést ten střed a něčím jiným ten "okraj". Možná je to stínění, nevím, zase tak se v tom nevyznám.
Nejsem si jist, jestli kabel z odkazu je vhodný pro vedení výkonového signálu do reproduktoru. Nemám iluze o výkonu zesilovače, ale pro klid duše bych si vyrobil prodlužovací přívody aspoň z 2x0,5mm2 nebo 2x0,75mm2 dvoulinky.
Mám dojem, že pibi má pravdu, signálovým kabelem nemožno vésti výkonový...takže babo raď.
Obávám se já si to nevyrobím..jsem naprosto levý, pájku nemám a v životě jsem s ní nepracoval. Ale poptám se v práci..