Tak teď rozjíždim paměti na 413 MHz no a to už vcelku topí, eětě k t omu do nich pouštim 2.8V a snaži mse je rozchodin na cl 2. No to je okrem, shanim nějaky pěkny chladiče pamětí uvažuju o Tt chladičích pamětí co by ste doporučili vy?
Printable View
Tak teď rozjíždim paměti na 413 MHz no a to už vcelku topí, eětě k t omu do nich pouštim 2.8V a snaži mse je rozchodin na cl 2. No to je okrem, shanim nějaky pěkny chladiče pamětí uvažuju o Tt chladičích pamětí co by ste doporučili vy?
No, já jsem na Kingmaxech DDR333 @ 398 při 3,2V měl docela masvní homemade pasivy, myslím že jim to ulehčí. To co dělá Thermaltake, tomu moc nevěřím, je to jen takovej heatspreader, tam efektivita nebude nic moc.
Chce to něco zbastlit :D :wink:
:!: já mám zbastlený vodní chlazení na sdramky, ale asi to vyhodím, stejně mi to moc nepomáhá.Citace:
Původně odeslal Marty
Kdyby to někdo chtěl, tak za lidový peníz je to jeho. Ale musím podotknout, že s designem sem si moc velkou práci nedal.
No tak ja nekde splasim naky pasivi a asi je tam taky placnu.
Nahod nejake pasivy ako hovoris - vyhadzovat peniaze za tie chladice od TT nema vyznam.
Dobre dik za radu.
Napadlo me riznout podelne nejakej uskoprofilovej Slot1 chladic. To by mohlo bejt good.
Proč úzkoprofil? Pořadnej vysokej masivní pasiv :D 8-)Citace:
Původně odeslal pulec7
myslim, ze bys moh nejdriv zkusit ty pameti poradne vofukovat a jestli ti to pomuze tak az delat pasiv :wink:
jj, ja som dal pasivy na pamate od grafiky a k lepsiemu taktovaniu to nepomohlo. A horuce su teraz aj pasivy. Chcelo by to este ofukovat, ale dalsi vetron sa mi do case davat nechce. Uz ich tam ma dva (vpredu, vzadu)+jeden na cipsete.Citace:
Původně odeslal Fila
Prosím Tě, čím jsi tam ty pasivy připevnil? Řeším podobný problém a nikde jsem zatím nesehnal nějaký rozumný způsob jak to tam připevnit. Díky.Citace:
Původně odeslal Toxic
2DAN2: ja odporucam system, ktory som tu poslednu dobu cital niekolkokrat: na okraje pamäte kvapni lepidlo (asi najlepsie bude silikonove) a zvysok potri striebornou pastou...
ale ak mas vela penazi, objednaj si teplovodive lepidlo priamo od Thermaltake...