Cauky,
do ruky se mi dostala deska MSI K7T Pro2. Potřeboval bych vědět, který CPU by bylo nejlepší na přetaktování, takže kterej procesor do toho mam zasadit, abych z toho vymačkaj co nejvíc???
Klidně i s novym BIOSem...
Moc díky...
Printable View
Cauky,
do ruky se mi dostala deska MSI K7T Pro2. Potřeboval bych vědět, který CPU by bylo nejlepší na přetaktování, takže kterej procesor do toho mam zasadit, abych z toho vymačkaj co nejvíc???
Klidně i s novym BIOSem...
Moc díky...
chápu správně že jde o desku k7t 266 pro2???
myslim že poslední upgrade biosu podporuje xp (palomino) 2000+. jinak po odpájení nějakýho odporu tam lze dostat i TH BO - je to vyzkoušený a funguje, sám jsem do toho ale nešel - nemám TH BO:-)
Nie on ma na mysli MSI K7T Pro 2 s KT133 chipsetom....dost stara doska.
docela silena deska, to poznas casem :lol: bez odemceni nasobice na procesoru si moc nezatatis, protoze s FSB u tyhle desky moc nepohnes - max kolem 110 MHz.. sezen si nejakyho Athlona >= 1.0GHz nejlepe ze serie AXIA (I believe ???) a odemkni ho vodivym lakem, nebo proste proletuj mustky.. otazka je jestli ma smysl si s timhle nejak dlouho hrat :wink:
No moc sa z tou doskou nevyhrajes - aj ked preletujes/spojis L1 mostiky a budes sa pokusat menit nasobic (ta doska to umoznuje) niektore z nasobicov nepojdu a budu ti naskakovat uplne ine. Premaluj vsetky L7 mostiky malo by to ciastocne pomoct.
Nahod tam nejakeho Athlona...
Teď tam je Duron 900 s odemknutym násobičem a šlape na 1100 Mhz. Nevim jestli má cenu vůbec shánět něco lepšího... Rád bych z toho vymáčk tak 1500, ale asi to nemá cenu. No, každopádně díky...
Kdyby vás třeba ještě něco napadlo, co s tim udělat, budu to tu sledovat...
:: DÍKY ::
Cenu to urcite nema...radsej dosetri na nejaku lepsiu DDR dosku a do nej potom sa nejake to XP uz oplati..
Já bych rád něco, jako máš ty, je to teď asi nejvýhodnější, XP 1700+ natočit, ale nejsou $$$, takže zůstanu s tou 1100kou do konce školy, a pak snad něco vydřu na pořádnej komp...
S tymi 1100 Mhz sa tiez da este urcite vydrzat...
Na MSI K7T Pro2 jsem testoval AMD AthlonXP 1700+ Palomino a běžel na 12,5x 115 bez problémů
Uchch Spec uplne som na to zabudol :oops: ze si testoval to 1700+ na tom. ALe celkovo co sa tyka vykonu by mohol prejst radsej na nieco s DDR.
Ech, tak tohle mě docela zajímá...jak to jelo??? A ta 1700+ už asi zvednout nejde, co?
No nadvihnut uz nepojde - maximalny nasobic je 12,5x a FSB nad tych 112 MHz je uz dost nerealne..cize toto co dosiahol Spec je asi fakticke maximum pre dosku.
Tak to mě docela láká, 1700+ to už je o něco lepší než 1100... :)
No, ještě se uvidí, každopádně něco podobnýho jsem rád slyšel...fakt díky, nevim kde by mi jinde pomohli, fakt je dobrý, že tohle fórum existuje...ještě jednou DÍK! :wink:
Aj nabuduce :wink: