Objednal som si tuto dosku a chcel by som zapojit 5.1 repro (3x jack) a sluchatka s mikrofonom
doska ma len nasl. vystupy (opravte ma ked sa mylim):
modry - rear R/L
zeleny - Front R/L
ruzovy - center/subwoofer
kam zapojim mikrofon?
Printable View
Objednal som si tuto dosku a chcel by som zapojit 5.1 repro (3x jack) a sluchatka s mikrofonom
doska ma len nasl. vystupy (opravte ma ked sa mylim):
modry - rear R/L
zeleny - Front R/L
ruzovy - center/subwoofer
kam zapojim mikrofon?
jedine do USB :) pokud takovy sezenes
nebo si zbastli na linkovy vstup na desce (vetsinou vstup z CDrom) prechodku na jack do zadniho plechu a nejak pres to ;)
teraz zabudnime na 5.1...akoby neboli:
ten mikrofon proste nepripojim na tu dosku normalne cez jack?
to snad nie ze doska nema konektor MIC...
podla farby by mal ist do ruzoveho...ale potom nechapem preco tam je napisane center/subwoofer
no nic...som z toho mimo...budem to riesit az ked to cele poskladam
je to jednoduche - bud pripojis pouze 5.1 repro nebo 2.0 repro+mic+line-in atd...
tak jeste jednou - zkus si vyvest "header" pro Line-In (ten co se do nej interne zapojuje CD-ROM). Kolegovi jsem takhle vyresil "externi" Line-In, nevim jestli to bude vyhovujici i na mikrofon.
co treba zapojit hlavu, podivat se do manualu k desce a najit si jak header zapojit (zjistit kde ma header "zem" a kde "pravy" a "levy" kanal) - pak propajet s kablikem a na konec dat stereo-jack (samici) kterou propajet zase dle standardu (zem, pravej, levej kanal)...
mno toto iste teraz riesim aj ja... pekna haluska...
Hmm, neviem ako je to pri nForce4, ale moj nForce2 ma na doske audio konektor (zopar pinov v dvojrade) na ktory si mozes pripojit napr. repro a mik ak mas zdierky na skrini. Ta DFI ho nema? to mi pripada ako najjednoduchsie riesenie. V podstate to urobis tak isto ako cez ten CD-ROM vstup, len to budes mat ako mikrofon a nie ako CD-ROM.
edit: ako sa tak pozeram na obrazky tej dosky, tak by ten konektor mal byt prave medzi audio konektormi a vnutornym CD vstupom. Pravdepodobne na nom su dva jumpre..