Outlook Express - zmizela odeslana posta
Resim problem na otcove notasu, mozna neco v Outlooku pomackal a zmizela Odeslana posta starsi nez 24.8.06, novejsi se uklada bez problemu. Dival jsem se do adresare v profilu, kde je ulozeny databazovy soubor a objemem dat odpovida, ze tam ta posta je !! ( ma asi 700MB a zobrazena odeslana posta ma maximalne 20MB )
Nema nekdo tuseni, cim by to mohlo byt a jak znova zobrazit vsechnu postu? :confused:
Re: Outlook Express - zmizela odeslana posta
Zkontroloval bych, jestli nejsou zapnute nejake filtry. Daji se nastavit filtry, ktere zobrazuji jenom postu starou treba 7 dni. S timhle se obcas potykam ve velkem Outlooku u nasich zamestnancu. Mozna je to podobne i v Expressu.
Das prave tlacitko na "Komu" v Odeslane poste a prohledas polozku "Nastavit vlastni aktualni zobrazeni".
Taky je moznost, ze ta zpravy jsou opravdu vymazane, ale zatim neprobehla komprese toho *.dbx souboru a porad se tvari, ze ma velikost tech 700MB.
Po filtrech jsem patral hned, tam nic nebylo. Ted jsem jeste stahnul nejaky editacni program na dbx, otevrel ho a fakt tam taky bylo jen tech +- 100 novych zprav, po starych ani pamatky :((
Asi to musel vymazat pomoci SHIF + DEL. Jeste jsem koukal na nejake recovery programy pro *.dbx, ale je to placene.
Zkus treba tohle http://www.instaluj.cz/cz/katalog/ut...va-dat/r-mail/ a uvidis, jestli ty zpravy alespon uvidis.
Citace:
Původně odeslal
briketa
dik kouknu na to!
jj, vsechno je placene, zabrousil jsem na nejake stranky windows market ci co a je to tak 20-30USD :o
ano, tak ten programek to umi obnovit, dokonce si i maily muzu zobrazit, ale je to DEMO, takze nejdou ulozit, vyhledavat, proste omezene funkce :´(
vytahnu tenhle obstarozni thread ... nemate nekdo nahodou nejakej free soft co umi opravit hlavicku u DBX? nasel sem milion demoverzi, kery v dbxu videj maily, ale obnovej jen prvnich par ... bohuzel sou ty softy nekrestansky drahy na to, ze je potrebuju pouzit jednou :rolleyes: