Image RAIDU na IDE + boot XP
Pokousel jsem se to zde najit, ale neuspesne. Provozuji XP na RAIDU 0 a jeden z tech HDD ma k.o. par sektoru. Kdyz udelam v dosu ghostem image na IDE hdd, tak z neho ta XP nechteji bootovat. Pri startu na nej hrabnou a vypise se pouze par radek devitek a vytuhnou.
Jak to obelstit? Zkousel jsem pustit na ten image reinstalaci XP, ale byt je ten disk v pohode, doufam, XP hlasi pri testovani disku pred instalaci neopravitelne chyby a nepokracuje dal.
Re: Image RAIDU na IDE + boot XP
Něco podobnýho jsem dělal při přechodu na jinou základní desku.Provozuju Matrix raid od intelu a nová deska měla můstek ICH7R a stará ICH6R.Původně jsem si myslel,že to normálně najede,ale při bootu bylo hned Modrá smrt.Tak jsem posledním True image server9 od Acronis udělal zálohu a ten image přenesl na ide disk,ale před tím jsem v biosu vypnul raid.Boot z ide se povedl,nainstalil jsem ovladače desky,restartnul,po restartu jsem v biosu ten raid povolil,nainstaloval drivery raidu a novou Matrix konzoli.Pak jsem přehodil botování na raid a vše naběhlo.Možná jsem měl stěstí,ale můj postup zkusit můžeš.