nejde mi vytvorit??????????????????,
PRECO MI NEJDE VYTVORIT NOVY THREAD?? AKO SA MAM TERAZ SPYTAT NA VEC KTORU POTREBUJEM???
TAK MI ODPOVEDZTE NA NU VY,
Aka je default hodnota CPU vcore Athlona XP 2600+barton?
A pri infe od CPU mi pise ze potporuje len 333 fsb, ja mam dosku s 400, aj pamete, to znamena ze mi nepojde zvist FSB na 200? lebo som to skusal a mi po nabehnuti win, po par minutkach restartuje?
PLS rada a POVOLTE MI ZADAT NOVU TEMU dakujem
Re: nejde mi vytvorit??????????????????,
Ja myslim, ze tohle novy forum ma detektor blbosti, kterej podle poctu otazniku a poctu velkych pismen vytvori takovy bodovy ohodnoceni a kdyz mas moc bodu, tak uz nemuzes zakladat ;)
Jinak pokud nemas zakaz vstupu do sekce AMD, tak nevidim duvod, proc bys tam nemoh zakladat -> at se vyjadri povolani :)
Já bych jen dodal, že ŘVÁT TADY CAPS LOCKEM je důkaz základních neznalostí etikety na internetu...
A taky, že na výše uvedenou otázku lze nalézt odpověď za cca 10 sekund googlem... A to tady na fóru co se týče "čuchu" na zadávání google dotazů nepatřím rozhodně mezi ty "silnější" :D
Ehm, tvuj post vypada jako dobrovolna zadost o ban ...
Citace:
Původně odeslal
8077
...
PLS rada a POVOLTE MI ZADAT NOVU TEMU dakujem
Dobrá tedy, ode mně máš povolení ;)
Citace:
Původně odeslal
Tantalos
Dobrá tedy, ode mně máš povolení ;)
[ot] Obavam se, ze tady uz je treba souhlas osetrujiciho lekare [/ot]
To 8077: opravdu je ti 20 ??
mistre 8077. paklize chces na nasem foru rychle ukoncit sve pusobeni, pokracuj dale timto stylem. obzvlaste pocet otazniku mi na jazyk privadi citaci z cerveneho trpaslika > "je jim uz osmnact, ackoliv jejich iq je nizsi".
ad odpoved na tvou otazku > verim tomu, ze cist umis ( viz tento thread http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=27366 ), takze nemusis mit potrebu zakladat novy thread.
EDIT: po projiti tvych prispevku je toto posledni varovani. dalsi uz se bude rovnat kosiku s ovocem ( rozumej BANan ).