HDD-"bezpečné odstránenie hardwaru"
Mam taku, asi trochu hlupu otazku. :roll:
Prečo mi po nainstalovani Win v dolnej liste ukazuje možnosť "bezpečné odstránenie hardwaru" a v nom moj HDD SATA II Maxtor 200GB?
Nainstaloval som aj ovladace a vsetko. Kamos to zrobil na svojom tak isto (on ma MB epox) a on to tam nema.
Re: HDD-"bezpečné odstránenie hardwaru"
Vlastnost nVidia sata driveru imo.
U Sata II disku by mela byt moznost pripojit/odpojit disk za behu OS. To se muze hodit u serveru. Zatim neznam nikoho, kdo by to zkousel. Pokud pouzijes non NVidia ovladace, tak ta hlaska zmizi.
Citace:
Původně odeslal
Camill
U Sata II disku by mela byt moznost pripojit/odpojit disk za behu OS. To se muze hodit u serveru. Zatim neznam nikoho, kdo by to zkousel. Pokud pouzijes non NVidia ovladace, tak ta hlaska zmizi.
Ako mozem pouzit "non NVidia ovladace" na Nforce 4 chipset ? To su ake ?
Citace:
Původně odeslal
NEro
Ako mozem pouzit "non NVidia ovladace" na Nforce 4 chipset ? To su ake ?
S ovladacema cipsetu dostanes casto v balicku ovladace dalsich zarizeni. Od integrovany sitovky az po HDD. Ty pak nahradi defaultni MS ovladace. Zkus odinstalovat nVidia ovladac disku a melo by to zmizet.
Edit: info ohledne odpojovani SATA disku za chodu najdes tady: http://www.asrock.com/news/SATA_HotPlug.pdf
Vyuzil jsem to jednou zkusmo, kdyz jsem mel nabootovano na jinem disku tak jsem dal bezpecne odebrat a disk se vypnul. Teoreticky by sel i vyndat, ale nebylo treba :)
Citace:
Původně odeslal
Camill
S ovladacema cipsetu dostanes casto v balicku ovladace dalsich zarizeni. Od integrovany sitovky az po HDD. Ty pak nahradi defaultni MS ovladace. Zkus odinstalovat nVidia ovladac disku a melo by to zmizet.
[/url]
Cd som stratil :( a na MSI stránke sú len NVidia ovladače. Nevie niekto o nejakých ktoré by sa na to hodili, fakt mi to zavadzia. dik