Re: nemuzu se zbavit souboru
Nejde to pres sprosty wokeni explorer prejmenovat a pak smaznout?
btw: virtualni a disk ;)
Promin, neda mi to, ale nemel by ses vazne zamyslet nad svym pravopisem? - to co si dokazal v jednom postu, by se mi nepodarilo asi ani kdybych se opravdu snazil.
Jinak ja tyto soubory mazu normalne ve starem Volkov Commanderu primo v MS-DOS interpretu ve Windows (cmd.exe) - urcite existuji i sofistikovanejsi metody, navic VC si neporadi se vsim, nejdriv bych zkusil kontrolu disku. A mozna by nebylo od veci napsat jaky filesystem na te partici mas.
Citace:
Původně odeslal
Caleb
Promin, neda mi to, ale nemel by ses vazne zamyslet nad svym pravopisem? - to co si dokazal v jednom postu, by se mi nepodarilo asi ani kdybych se opravdu snazil.
Jinak ja tyto soubory mazu normalne ve starem Volkov Commanderu primo v MS-DOS interpretu ve Windows (cmd.exe) - urcite existuji i sofistikovanejsi metody, navic VC si neporadi se vsim, nejdriv bych zkusil kontrolu disku. A mozna by nebylo od veci napsat jaky filesystem na te partici mas.
Hihih no tak sory za ty hrubky. Pouzivam NTFS kontrolu jsem zkousel ale ne se jich zbavit
V restartu do Nouzového režimu je smázneš
Citace:
Původně odeslal
Aralyon Gloria
V restartu do Nouzového režimu je smázneš
.....
Citace:
Původně odeslal
blekota
....zkousel jsem to v nouzaku...
Citace:
Původně odeslal
blekota
zdravim, nemuzu se zbavit adresare kde jsou nejaky podivny soubory s nepovolenymi znaky. (koncovka mp3) zkousel jsem to v nouzaku i pomoci RDE commanderu (jakoby vyrtualni windows) v dosu to zkusit nemuzu, nebo nevim jak protoze je to na 180 GB dysku. Formatovat to nemuzu protoze ty data nemam kam dat. Jestli nekdo vyte co stim tak poradte dik.
Unlocker for Windows 2000 and Windows XP
http://ccollomb.free.fr/unlocker/
mohlo by pomoci
Citace:
Původně odeslal
Heady
tak ten unlocker funguje dik