Nelze nainstalovat ovladace
Nainstalovala jsem u brachy win xp predtim mel 2000, problem je v tom ze nikdo nevi jaky mame zvukovky...proto k sobe vzdy po reinstalaci winu davam univerzalni ovladave od realteku. Den predtim jsem je davala k sobe a vsechno jde...druhej den sem je chtela dat k brachovi a pri instalaci to hlasi ze to windows neoznacil nakym tim jejich bezpecnostim logem a proto je to riskantni nainstalovat nebo neco podobnyho ...mam moznost dat pokracovat a nebo zrusit instalaci. Kdyz dam zrusit, vse se zrusi a windows de jak ma...kdyz dam pokracovat pokazdy se restartuje...zvuk porad nejde a ja uz nevim co jinyho s tim delat
Re: Nelze nainstalovat ovladace
tak si zisti aku mas dosku (vizualne v pocitaci) a na internete najdi aky ma zvukovy cip, alebo mozes pouzit Everest v ktorom najdes aky mas zvukovy cip (v casti s PCI zariadeniami alebo tak, pripadne sprav report a daj hladat "audio" :) )
Citace:
Původně odeslal
angie
bracha ma desku asus
chtelo by to znat konkretni model ;)
nebo udelej to, co napsal MadCap...
kdyz uz muzes vizualne zjisiti co je to za typ desky tak muzes stejnym postupem zjisti co je tam napajeno za zvukovy cip ;-)
vetsinou byva velmi blizko zvukovych vstupu a vystupu na desce a velmi pravdepodobne na nem bude napsano "realtek" + nejakak dalsi zajimava cislivka ktera jsou proto tebe dulezita;)
no tak zvukovka je realtek ...je to i v papirech...mame je uplne stejny a uplne stejnou verzi windows... u me to nic nehodilo a u nej to porad dokola hazelo hlasky ze to nema digitalni podpis od microsoft...pokazdy kdyz dam moznost pokracovat restartuje se komp...nakej uchyl mi poradil preinstalovat winy ze neni jina moznost tak ja ja s prominutim debil to cely preinstaluju a ten problem je tu znovu...sou to uplne cisty windows...neni tam nic, ani jeste framework...ruzne sem to zkousela v ovladacich panelech...ted mi to naslo zvukovku a instalace dojede nakonec listy a v tu chvili se restartuje pocitac jako pokazde...uz fakt nevim co s tim
ako to je pomerne divne, pretoze by ti mal stacit zakladny realtek pakel pre tvoju rodinu cipov (zrejme ALC6xx). To ze sa to restartuje je pomerne divne, je v biose zapnuta? mas tie instalacky naozaj spravne? mas WHQL verziu ?
v tomhle ja se nevyznam :rolleyes:
fakt nikdo nevite co s tim? ja to potrebuju vyresit do zitrka protoze zejtra odpoledne se stehuju do centra a doma budu jenom o vikendech...nechci nechat brachu s holym winem..to by se po***l